Kansenoverzicht
Mockup Persoonlijk Kansenoverzicht

Wat, hoe, waar, wie, wanneer? Passief inkomen? Hoe dan? Ja daar wil ik NU mee beginnen. Help mij hiermee!Waarom passief inkomen opbouwen?

Dit is het enige wat belangrijk is. Jij wilt passief inkomen opbouwen omdat je online geld wilt verdienen op een makkelijke manier. Het is echt niet ingewikkeld om online geld te verdienen. Iedere moderne mens die met een computer weet om te gaan, kan dit.

Natuurlijk wil jij ook passief inkomen opbouwen:

Jij wil een extra inkomstenstroom opbouwen die op den duur voor passieve inkomsten gaat zorgen. Misschien onderneem je al lang, misschien ben je nog maar net begonnen. Maar in elk stadium kun je verlangen naar een fase waarin je geld ontvangt zonder er actief voor te hoeven werken.

Op dit moment wil jij vooral ontdekken hoe je van 0 naar 500 euro per maand komt. Zonder dat het je een enorme investering vooraf kost of dagenlang puzzelen in wordpress.

Je komt rond van je loon of je omzet (of net niet) maar jij wil ook een keer een luxe vakantie kunnen betalen. Of biologische boodschappen, of extra vakantiedagen. Als er maar iets meer geld binnenkomt, zodat jij meer keuzevrijheid hebt. Het is de financiële vrijheid waar jij naar toe wilt werken.

Je weet dat het opbouwen van passief inkomen tijd en moeite kost. Ik licht mogelijkheden uit die géén startkapitaal vereisen, maar wel commitment van ten minste 2-3 uur per week én een aanloopperiode. Als je begint met 0 ervaring, duurt het pakkenbeet 6 maanden voordat je maandelijks geld gestort krijgt op je bankrekening.

Hoe ziet het kansenoverzicht eruit?

Je ontvangt een persoonlijk rapport via e-mail. Hierin is jouw huidige situatie in opgenomen als startpunt. In de hoofdstukken vind je mogelijkheden die passen bij jouw niche en interesses om mee te gaan bouwen. Deze hoofdstukken zijn onderverdeeld in wat de kans inhoudt, tijdsinspanning, initiële kosten, tools die je nodig hebt en inspiratie & tips. Met de informatie uit het kansenoverzicht weet jij hoe je je passieve inkomstenstroom opzet zodat jij binnen 6 maanden geld ontvangt zonder er actief voor te hoeven werken.

Voorpagina van het kansenoverzicht

Hoe breng ik de kansen in kaart?

Aan de hand van jouw antwoorden op mijn slimme vragenlijst kan ik jouw situatie en jouw kansen in kaart brengen. Zelf wist ik binnen 6 maanden een passief inkomen op te zetten zonder enige voorkennis en bestaande website of online profielen. In no-time heb ik de benodigde kennis en vaardigheden ontwikkeld. Het is mijn kracht om me zowel breed te oriënteren als de diepte in te kunnen gaan. Zodra ik hiermee voor mezelf bezig was, zag ik ook zoveel mogelijkheden voor anderen. Ik moest dagelijks op mijn tong bijten om anderen niet te overspoelen met mijn ideeën.

Wat kost het persoonlijk kansenoverzicht?

Aan de hand van feedback van mijn klanten ben ik tot een prijs gekomen van 247 euro exclusief BTW. Het kansenoverzicht stem ik volledig af op jouw huidige situatie, jouw interesses en jouw mogelijkheden. Mijn klanten geven aan dat de waarde veel hoger ligt. Je bespaart vooral veel tijd door mij jouw kansen in kaart te laten brengen. Kostbare tijd die jij in plaats van onderzoek kunt gaan besteden aan het opbouwen van jouw passieve inkomstenstroom!

Eerste pagina van het persoonlijk kansenoverzicht

Waarom zou ik jou helpen met jouw kansen?

Jij hebt je eigen interesses en talenten. Als jij op deze pagina bent, dan heb jij vast nog geen 100-1000 blogs gelezen, cursussen gedaan etc. over online verdienmodellen die jou passief inkomen gaan opleveren. Behalve werken aan een eigen passief inkomen, haal ik heel veel plezier uit het helpen van anderen.

Het allereerste kansenoverzicht maakte ik voor een vriend. Hij is ondernemer en verdient door het verhuren van accomodaties. Een tijdje terug vertelde hij me dat hij niet rond kon komen. Ik dacht: HOE dan? Je zit altijd vol, je klanten zijn ontzettend enthousiast… Omdat ik zelf bezig was passief inkomen, heb ik hem ook kunnen helpen door zijn kansen voor passief inkomen in kaart te brengen. Direct na het kansenoverzicht is hij begonnen met één van de verdienmodellen die ik hem had toegelicht. Mijn eerste klanten allemaal. Het zijn gedreven mensen die graag succesvol een duurzame inkomstenbron opzetten. Online verdienmodellen om passief inkomen te creëren is echter niet hun passie, maar ze willen het wel succesvol toepassen. Het kansenoverzicht zorgde voor het inzicht en de praktische tips waarmee ze direct aan de slag konden (en gingen!)

Wat zeggen mijn klanten?

Klant Heather-Rose
Heather-Rose Nauta
Online Marketing Specialist

We kregen contact via Instagram aan de hand van een poll over passief inkomen. Het contact voelde erg goed en je merkte dat ze kennis had waarover ze sprak! Dit maakte voor mij de stap tot het aanschaffen van het kansenoverzicht een stuk makkelijker!

Bood het kansenoverzicht jou nieuwe inzichten?
Een aantal dingen kende ik al en een aantal dingen waren zeker nieuw voor mij! Het gaf mij ook het gevoel dat de dingen waar ik al over nadacht een goede keuze zijn!

Hoe heeft het kansenoverzicht + de strategiesessie jou kunnen helpen?
Naast het overzicht hebben we tijdens de strategiesessie ook goed kunnen sparren wat echt bij mij en mijn bedrijf past.

Bestel jouw persoonlijk kansenoverzicht

Mockup Persoonlijk KansenoverzichtWil jij ook ontdekken waar jouw kansen liggen om passief inkomen op te bouwen? Weet je niet waar je moet beginnen? Kun je of wil je niet uren onderzoek doen om te bedenken welke mogelijkheden het best bij jou passen?

Ik bied jou de mogelijkheid om ook een persoonlijk kansenoverzicht te bestellen. Klik hieronder op de knop om deze te bestellen! Na het afrekenen ontvang je van mij een mail met een vragenlijst. Deze vul je in en binnen 7 dagen ontvang jij jouw persoonlijk kansenoverzicht in jouw inbox!

Kies ervoor om direct een strategiesessie van 30 minuten in te plannen om direct jouw strategie neer te zetten! Stel al je vragen en sluit de meeting af met een stappenplan om jouw doel te bereiken.

Geverifieerd door MonsterInsights