Acties & Affiliate partners

Schrijf je in voor de actie- en updatemail!

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief

Ontvang actie- en updatemails over de nieuwste ontwikkelingen & goede deals rondom online ondernemen met slimme verdienmodellen!

Marketing door


Voor het bouwen van je online onderneming:

Ik ben een echte sucker voor start-ups. In eerste plaats vanwege de dedication – maar ik heb het ook wel eens mis gehad. Kennis.Shop is on the rise en heeft nu bijna 1000 leden. Het is een uitchecksysteem om jouw conversie te verhogen (check de demo hier). Je koopt NU nog een lifetime licentie (dus geen jaarlijkse hoge kosten) en je kunt onbeperkt producten toevoegen. Wacht niet te lang met beslissen, want deze actie is bijna voorbij!

I’m on the inside… dus als je wilt weten wanneer je met een mega deal kunt instappen, stuur me een berichtje!

Plug&Pay voor uitcheckpagina’s

Huddle voor community’s / e-learning omgeving


Leren over affiliate marketing:

20% korting op de leukste en meest uitgebreide cursus van Jennifer Kok: The Affiliate Playground met kortingscode RRPLAY20 –> direct naar The Affiliate Playground

10% met de kortingscode succesmetaffiliatemarketing10 op Nicole Roekels online cursus Succes met Affiliate marketing. Lees hier mijn artikel of ga direct naar de cursus.

50% met de kortingscode: REALREVERIES50 op je eerste termijn als je het membership van Rowena Rousseau aangaat. De meest actuele prijs (december 2023): € 59,- per maand. Lees hier mijn review over het membership en mijn artikel over Rowena Rousseau.

20% op de Super Affiliate Cursus van Jennifer Kok met de kortingscode REALREVERIES25. Lees hier mijn artikel over de super affiliate cursus of ga direct naar de afrekenpagina op affiliateblogger.

Elfin voor de huidige voordeligste prijs van € 159,- per jaar! (Meer over Elfin: Ik ben lid geworden van Elfin)


Leer digitale producten te maken & verkopen:

Etsy Academy van Rowena Rousseau

Etsy Academy kun je los bestellen, maar is ook inbegrepen in het Become Financially Free Membership! Gebruik REALREVERIES50 voor 50% korting op je eerste termijn –> Hier aanmelden.
Lees hier het artikel over de Etsy Academy.

Spiksplinternieuw programma voor de Die-Hard Side-Hustlers is de Side Hustle Mastermind van Tiffany Blom (Geldkwebbel). 50% korting op je eerste maand met REALREVERIES50
Lees hier mijn review over de Mastermind van Tiffany Blom.


Affiliate Platforms


Apps met Affiliate programma’s:

Mailblue


InternetSuccesGids

Aanbod van Affiliate Partners

Internet Succes Gids van Meijaard Media

Affiliate Held – WordPress Plugin

Een persoonlijke favoriet: Bol.com

Wil je liever weten hoe je zelf als affiliate marketeer voor Bol.com aan de slag gaat? Lees Bol.com affiliate programma: Hoe werkt het?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Op deze pagina creëer ik voor jou overzicht van de affiliate relaties en affiliate partners waarmee Real Reveries samenwerkt. Affiliate marketing kun je zien als een spel. Samenwerken met affiliate partners is daarin het meest belangrijk. Via je website promoot je producten van anderen, jouw affiliate partners. Daartussen zit vaak weer een platform, daar onderhoud je ook contact mee. Het spel dat affiliate marketing heet, maakt dat je samenwerkt met heel veel verschillende partners. Veel van de verwijzingen zijn tevens affiliate links, want mijn affiliate partners vinden het leuk als jij ook een samenwerking aangaat. Klikken op zo’n link kost niets en levert mij ook niets op. Lees hier meer over beginnen met affiliate marketing. Ik ontvang een commissie wanneer jij een aankoop doet. Het kost jou niets extra’s. En ik zeg er graag bij: het is ook niet zielig voor de affiliate partner – ja wellicht drukt het de marges een beetje, maar de affiliate partner kiest er bewust voor om met affiliates te werken 🙂 Zelfs Bol.com!


Geverifieerd door MonsterInsights