Is Rowena Rousseau betrouwbaar? met op de achtergrond een horizon op het strand

Over de vraag of Rowena Rousseau fake is of the real deal schrijf ik deze review. Twijfel je of je de hype rond passief inkomen kunt geloven?

Zoek je een artikel over het Become Financially Free Membership, lees dan mijn review!

Speciale kortingscode: met REALREVERIES50 krijg je 50% korting op je eerste termijn van het Become Financially Free Membership (dus ook op een premium jaarabonnement)!

Waarom een artikel over Rowena Rousseau?

Het is wat om zomaar een onbekende op zijn online marketing te geloven! Het is op het internet niet altijd makkelijk om te weten wie je kunt vertrouwen. Je wordt er ook overal voor gewaarschuwd: laat je niet oplichten! Helaas zijn er veel mensen online actief die op gemene wijze van anderen willen profiteren. Bah, ik krijg er een nare smaak van. Misschien herken jij dit ook wel, en vind je het ook vervelend en lastig om uit te zoeken wat je wel en niet moet geloven.

Wil een online ondernemer geld aan jou verdienen?

Zeker als een onderwerp nieuw voor je is, wil je er meer informatie over lezen ook uit andere bronnen. Zo kun je de verifiëren of wat je lees ook betrouwbaar is. Dat geldt zeker voor online producten die toezeggen dat jíj daar geld mee kunt verdienen. Als je net als ik sceptisch bent, dan is je eerste gedachte wellicht: “ja, ja, je wil vast aan mij geld verdienen!” En natuurlijk is dat in zekere zin waar. Maar dan is de vraag of je daar doorheen kunt prikken. Want ook al is het een betaald product, wellicht helpt het jou wel om écht geld te gaan verdienen.

Daarom schrijf ik deze review over Rowena Rousseau. Ik wil jou meenemen hoe ik haar langzaamaan begon te vertrouwen en nu gebruik maak van het Become Financially Free membership. Dit ging niet over één nacht ijs, ik heb er ruim een maand over gedaan om te beslissen dat het membership van Rowena Rousseau goed bij mij past. Juist omdat ik zo heb gewikt en geweegd en niet gelijk er vol voor ging, kan deze informatie ook voor jou waardevol zijn. Laat het me weten in een reactie!

Hoe ik kennismaakte met Rowena Rousseau

In eerste instantie werd ik verrast door een gesponsorde advertentie van Rowena Rousseau. Omdat ik wel op zoek was naar online geld verdienen, paste de advertentie wel. Ik klikte op de link, liet mijn e-mailadres achter en deed de online test (onderaan de pagina) welke manier van passief inkomen bij mij past. Wat het resultaat was ben ik vergeten, maar ik bleef wel de mails ontvangen van Rowena en begon te overwegen of het membership iets voor mij zou zijn. Ik ontmoette Rowena bij een online masterclass en vormde een eerste mening.

Mijn eerste mening over Rowena Rousseau

Ik denk dat Rowena het wel kan waarderen als ik eerlijk zeg dat mijn eerste indruk niet heel positief was. Met alle waarschijnlijkheid had ze diezelfde indruk ook van mij! Ik was op dat moment namelijk helemaal niet geïnteresseerd in motivational talks van “Als ik het kan, kan jij het ook,” en nog meer over money mindset en manifestatie. Ik wilde gewoon weten HOE ze haar passieve inkomstenstromen zo snel up and running had gekregen. Als ik er zo aan terugdenk, het lijkt me best irritant als je deelnemer daarop blijft doorvragen, haha. De reden was natuurlijk dat ik vastbesloten was om me níet op te laten lichten en te beoordelen of Rowena Rousseau wel echt betrouwbaar is.

Dicht bij jezelf blijven

Silhouet van een vrouw in het zonlicht. Tekst: Blijf dicht bij jezelf

Het lijkt me goed om je nu een heel klein beetje over mij te vertellen, zodat je beter begrijpt hoe ik denk en waarom ik moeite had met de mooie praatjes van Rowena. Ik ben een nuchtere Nederlander die altijd geloofd heeft in hard werken loont. Daarom deed ik sinds mijn 18e nooit mee met kansspellen of loterijen want, zo redeneerde ik, je kunt beter dat geld sparen. Ik ben dus best zuinig en bespaar waar ik kan. Wat betreft mijn nieuwe interesse in online geld verdienen, daarvoor had ik strikte spelregels voor mezelf opgesteld. Meer hierover kun je lezen in mijn artikel over passief inkomen opbouwen zonder ervaring.

Onzeker over lidmaatschap van Become Financially Free van Rowena Rousseau

Enerzijds vanwege mijn zuinigheid en spelregels, anderzijds ook vanwege de commitment besloot ik in eerste instantie na een proefperiode mijn abonnement niet aan te houden. Ik was namelijk bang dat ik bedrogen uit zou komen, ik had immers nog geen cent verdiend. Uitgezonderd van online enquêtes en die geëtiketteerd verdiensten waren mijn startkapitaal. Dat zou niet genoeg zijn om die zes maanden membership van te betalen, dus zou ik er spaargeld bij moeten leggen. Dat was ik op dat moment niet bereid te doen, want wat als mijn nieuwe hobby zou tegenvallen? Zat ik mooi vast aan dat membership dat ik niet terug zou verdienen!

Ik heb er geen spijt van dat ik dicht bij mezelf ben gebleven. In het begin van mijn ontdekkingsreis wilde ik eerst verder onderzoeken wat voor mogelijkheden er zijn om passieve inkomstenstromen te genereren. Welke cursussen geschikt zijn voor beginners en of ik het ook al doende kon leren. Zo heb ik ondertussen al heel wat meer ontdekt en ook een aantal artikelen hierover geschreven: Rijk worden met affiliate websites bijvoorbeeld, gaat over de cursus van Nicole van Roekel. Dit is geen review, want ik heb de cursus zelf niet gevolgd. Dat paste ook niet meer bij mij, want ik leerde dit al doende!

Mijn belangrijkste les van de eerste maand online ondernemen

Nu komt er iets waar ik me bijna voor schaam. Mijn belangrijkste les van de eerste maand online ondernemen. Ik licht een tipje van de sluier op in mijn artikel 5 Tips voor beginners die online geld willen verdienen. Ik vertel daar namelijk dat ik mijn eerste commissie had verdiend. Zo snel al! Ik was super verbaasd en vooral heel enthousiast. Deed ik het gelijk goed? Natuurlijk was het wel een bevestiging, maar toen elke volgende commissie uitbleef… het was een gelukje geweest! Om écht succesvol te worden in affiliate marketing of een andere vorm van passief inkomen opbouwen, is er toch nog iets meer nodig. En aangezien ik niet de meest geduldige persoon ben (of had je dat nog niet in de gaten), kwam ik weer terug bij Rowena Rousseau en haar membership Become Financially Free.

Als je een review zou willen lezen over het membership van Rowena Rousseau en de inhoud hiervan, dan verwijs ik je even door naar mijn artikel hierover. In dit artikel wil ik echt de vraag centraal stellen: Is Rowena Rousseau betrouwbaar?

Wat zeggen andere bronnen over Rowena Rousseau?

Een van mijn manieren om een oordeel te vormen over een product of dienst, is onderzoek doen! Mijn familie is altijd heel blij dat ik dit leuk vind om te doen, want ik bereid elke vakantie of trip heel goed voor. Ze weten dat ik allerlei aanbiedingen vergelijk, overleg en dan de best passende keus maak. Zo pakte ik ook mijn onderzoek over Rowena aan. Ik heb op internet allerlei bronnen geraadpleegd om te beoordelen of Rowena Rousseau een betrouwbaar persoon is.

Tekst zegt "Bronnen geraadpleegd: Rowena Rousseau" met op de achtergrond studieboeken.

Focus op de authenticiteit van Rowena Rousseau in deze review

Op internet kun je allerlei aanwijzingen vinden dat Rowena een gewoon mens is. Ze heeft zelf op youtube een aantal video’s geplaatst door de jaren heen die meer van haar als persoon laten zien. Ook vind je op andere websites of blogs interviews met haar van meerdere jaren terug. En recenter ook reviews over het Become Financially Free membership van Rowena Rousseau. Het liefst heb ik dat je mijn review leest en link gebruikt vanwege de affiliate commissie, maar er zijn meerdere reviews. Ook op LinkedIn, dit vind ik een belangrijke om te noemen. Daar zijn namelijk reviews gepubliceerd van klanten uit 2021-2022.

De reden dat ik hier bronnen noem met eerdere jaartallen is omdat ik wilde weten wie Rowena Rousseau was vóórdat ze succesvol was. Nu zoekt Rowena Rousseau bewust de media op en kiest voor provocerende berichten om aandacht te trekken. Dat is niet het soort bericht waarmee ik heel veel vertrouwen krijg in een persoon, dus vandaar dat ik ook wilde beoordelen of wat Rowena nu promoot past bij haar gehele persoon.

Reflectie op viral posts en media-aandacht

Belangrijk om te weten is dat Rowena Rousseau heel bewust de media-aandacht opzoekt. Toen haar LinkedIn post viral ging, plaatste ze op instagram een reflectie hierop in haar stories. Daarom kan ik hier vertellen dat Rowena de viral post inzet voor haar business. Door verschillende media is ze uitgenodigd om een interview te geven. Zo krijgt ze nog meer bekendheid en dat boost haar business weer!

Conclusie van de Review: Is Rowena Rousseau betrouwbaar?

Een nieuwsgierige vrouw met de tekst: Is Rowena Rousseau betrouwbaar?

Hoewel ik anders in het leven sta dan Rowena Rousseau, heb ik wel bewondering gekregen voor haar. Deze dame die soms redelijk scherp uit de hoek kan komen op bijvoorbeeld social media, heeft wel een goed hart. Met alle informatie die ik heb uitgezocht over Rowena en de enkele ontmoeting en gesprekjes via instagram, durf ik te zeggen dat ze ook écht achter haar missie staat: “[…] meer vrouwen in Nederland bewust te maken van financiële onafhankelijkheid en het creëren van financiële vrijheid middels een online bedrijf” (bron: LinkedIn). Een vriendschap verwacht ik niet, maar ik zie wel de meerwaarde in van het Become Financially Free membership. Dit is geen manier om jou op te lichten, maar is daadwerkelijk een programma waarmee je beter leert om online geld te verdienen.

Ik hoop dat ik jou met dit artikel help aan jouw beeldvorming over Rowena Rousseau. Dat deze review jou helpt om te beoordelen of Rowena Rousseau een betrouwbaar persoon is. Of jij ook de commitment aan durft te gaan van het Become Financially Free membership? Dat hoor ik heel graag in de comments of neem contact met mij op via een mailtje naar contact@realreveries.nl

In dit artikel promoot ik het Become Financially Free Membership via affiliate links. Dat betekent dat als jij ook lid wordt, ik hier een commissie over ontvang. Als jij net zo enthousiast bent, kun jij ook affiliate partner worden van Rowena. Hoe dat werkt komt allemaal aan bod in het Become Financially Free Membership!

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights