Super Affiliate cursus + kortingscode met op de achtergrond een lachende cursist

De Super Affiliate cursus van Jennifer Kok (@affiliateblogger) biedt uitkomst!

Hoe word je goed in affiliate marketing? Uniek kijkje in de keuken van succesvol affiliate marketeer Jennifer Kok: de Super Affiliate cursus!

De Super Affiliate cursus van Jennifer Kok @affiliateblogger is nét gelanceerd op 17 april 2023 en hier op Real Reveries deel ik het allereerste artikel hierover (inclusief kortingscode). Ik noem het geen review want ik op het moment van schrijven de cursus zelf niet gevolgd. Maar jij wilt vooral weten waarom jíj de cursus zou moeten volgen, daar ga ik hier uitgebreid op in!Waarom een cursus volgen over affiliate marketing?

De vraag waarom je een cursus zou volgen over affiliate marketing is niet zo voor de hand liggend als het lijkt. Daarom leg ik de vraag hier neer. Waarom zou je een cursus volgen over affiliate marketing?

Pinterest Pic met de tekst: 3 redenen voor het volgen van een (affiliate) cursus. Hier ga ik op in in het artikel. Op de achtergrond zie je een studerende vrouw met koptelefoon achter een laptop.

1. Als beginner de beginselen van affiliate marketing leren

Dit is een van de meest logische redenen om een cursus te volgen. Als jij iets totaal nieuws wilt leren, zoals affiliate marketing, dan biedt een cursus houvast. Je wilt als beginner namelijk leren welke stappen jij moet zetten om van begin tot eind een affiliate samenwerking neer te zetten. Dat houdt in: een website bouwen, gebruik maken van affiliate netwerken, artikelen schrijven, SEO inzetten en zorgen dat er bezoekers komen die klanten worden. Het kan best een hoge berg lijken wanneer je helemaal onderaan staat! In dit geval is een cursus affiliate marketing een goed idee.

2. Wanneer je vastloopt in het proces van affiliate marketing

Laten we ervan uitgaan dat jij al aan de slag bent geweest met mijn stappenplan voor affiliate marketing maar het is nog niet genoeg voor jou. Wanneer jij al affiliate marketing toepast, maar je loopt vast in het proces of je resultaten blijven uit. Dat is ook een goed argument om je aan te melden voor een cursus affiliate marketing. Let erop dat je dan wel een cursus uitzoekt die echt de diepte ingaat en niet alleen de basisbeginselen van jouw trade uitlegt. Jij hebt behoefte aan tips & tricks, goede voorbeelden en richtinggevende handvatten. Daarom kun je, wanneer je kiest voor een cursus indien jij vastloopt, in dit geval alleen kiezen voor een gespecialiseerde training!

3. Wil jij bouwen aan je netwerk, geïnspireerd raken en jouw werkwijze verfijnen?

Omdat sommige trades zoals affiliate marketing in principe solo zijn, krijg je weinig mee hoe anderen dit aanpakken. Samenwerkdagen op kantoor zijn er vaak niet bij wanneer je je affiliate marketing helemaal zelfstandig hebt opgezet! Maar jij weet als geen ander hoe essentieel een goed netwerk is. Jij wilt je werkwijze verbeteren of verfijnen. Het kan ook zijn dat jij zoekt naar een sprankje inspiratie waardoor jij een creatief idee krijgt om mee aan de slag te gaan!De Super Affiliate cursus van Jennifer Kok is geschikt voor beginners én groeiers

Al de bovengenoemde redenen zijn van toepassing voor de Super Affiliate cursus van Jennifer Kok. Ze heeft deze cursus echt nét gelanceerd, dus het is super actueel. Als doelgroep kiest ze beginners, maar wel met het thema ‘super affiliate’. Net als bij de cursus van Nicole van Roekel zegt ze hiermee dat je door haar cursus leert om een affiliate expert te worden! In de afgelopen dagen heb ik @affiliateblogger leren kennen als een hele leuke jonge vrouw die goed is in haar vak. Ze doet het al jaren, en nu is de tijd rijp om anderen uit te nodigen voor een kijkje in haar keuken.

Portret van Jennifer Kok
Jennifer Kok

Wat is een Super Affiliate?

Bij het bronnenonderzoek voor dit artikel ontdekte ik een mooie post van Jennifer over de vraag wat een super affiliate is. Dit artikel stamt uit 2018. Respect dat zij hier 5 jaar geleden al mee bezig was terwijl het website building programma je zo tegenwerkt (zie de niet werkende html-tekst onder de uitgelichte afbeelding). Hierin beschrijft ze eigenlijk een visie op een succesvolle affiliate marketeer. Hierbij komen de termen ‘mindset’, ‘relatie met affiliate partners’, ‘strategie’ en ‘sterke ondernemers’ langs. In de jaren dat Jennifer Kok als @affiliateblogger aan haar affiliate marketing werkte, is ze zelf een super affiliate geworden. Haar websites werken voor haar en ze ontvangt passief inkomen uit affiliate marketing.

Word je door de Super Affiliate cursus goed in affiliate marketing?

Obvious answer: dit is wel de bedoeling! Door je leerproces wat liefde te geven (deze vibe krijg ik echt van Jennifer), zul je hier vruchten van gaan plukken. Zelf zegt ze: wat je aandacht geeft, groeit (bron: instagram). Het is tegenwoordig wel iets makkelijker geworden om van je affiliate marketing een succes te maken omdat er nu cursussen zijn waarmee je sneller stappen kunt maken, zoals de Super Affiliate cursus waardoor jij van een expert hoe je goed wordt in affiliate marketing!

De kracht van specialisatie en authenticiteit

Tot zover hebben we behandeld wanneer het zinvol is om een cursus over affiliate marketing te volgen, nu wil ik graag de focus legen op de inhoud van de Super Affiliate cursus. Deze bestaat uit 6 modules met ruim 35 video’s. In deze video’s brengt Jennifer theorie en praktijk samen. Ze vertelt je zowel de basics en de how-to’s, maar ook laat ze aan jou als cursist zien hoe ze affiliate marketing zelf in d praktijk brengt! Dit noem ik een uniek kijkje in de keuken. Deze indruk krijg ik ook van Danique Bras in The Affiliate Roadmap, ook een goede keuze wanneer je van een ervaren marketeer een bewezen affiliate cursus wilt volgen!

Dat Jennifer ervoor kiest om zich kwetsbaar op te stellen en een eerlijke kijk geeft op affiliate marketing vind ik heel bijzonder. Zij noemt het ook niet ‘passief inkomen’ uit affiliate marketing, maar ‘semi-passief‘. Je moet je online onderneming namelijk wel actief beheren. Maar wanneer je er lol in hebt, zoals Jennifer, dan is je business leuk. Dat enthousiasme weet Jennifer ook over te brengen, dus continueer jij je affiliate marketing carrière met een glimlach. Eerder schreef ik in het artikel over passief inkomen opbouwen zonder ervaring hoe belangrijk het is om er een spel van te maken. In de molen van affiliate marketing mag de input best plezier zijn, je uitkomst is verdiende commissies!

Super Affiliate Module voorbeeld: zo word je goed in affiliate marketing met op de achtergrond Jennifer Kok
Voorbeeld van een module uit de Super Affiliate cursusDe cijfertjes

Ik vind het zelf altijd zo bedroevend als de ene website de andere kopieert. Bijvoorbeeld wanneer jij zoekt naar de gebruikerservaring van een bepaald product, dat je precies dezelfde specificaties ziet als wanneer jij de website van het product zelf opent. Dat levert geen meerwaarde op. Daarom kies ik ervoor om niet uitgebreid in te gaan op de inhoud van de cursus. Die kun je op de website van @affiliateblogger Jennifer Kok zelf lezen.

Je wilt natuurlijk wél weten of de cursus in jouw budget past. Op mijn website heb ik al meerdere artikelen geschreven over het cursusaanbod voor beginners in affiliate marketing. De gloednieuwe Super Affiliate cursus hoort zeker in dit rijtje thuis! De cursus is beschikbaar voor 497,- euro ex. BTW en volledig online te volgen op je eigen tempo. Jennifer onderhoudt deze cursus actief en stopt er heel veel passie in. Ze wil ook echt graag dat haar cursisten hun potentie benutten om zelf super affiliates te worden. Deze cursus is dus iets duurder dan de cursus van Nicole van Roekel in met 99,- euro en met korting iets goedkoper dan die van Danique Bras normaal 497,- euro (let op, hier heb ik eventueel ook kortingscodes voor beschikbaar!)

Printscreen van de uitcheckpagina voor de cursus

Kortingscode Super Affiliate cursus

Eén les die Jennifer jou gaat leren in de cursus, heb ik in dit geval in de praktijk mogen brengen. Ga in gesprek met je affiliate partners. Juist door verbinding te leggen ontstaan er mooie dingen. Zo heeft Jennifer speciaal voor de lezers van mijn blog een kortingscode voor de Super Affiliate cursus beschikbaar gesteld! Je krijgt €25,- euro korting met de kortingscode REALREVERIES25.

Misschien begrijp je wel dat ik best een beetje trots ben dat ik mijn allereerste gepersonaliseerde code mag delen met mijn lezers (visualiseer een vreugdedansje)! Leuk voor mij en voordeel voor jou!

Goed, dat terzijde. Ben jij enthousiast en gemotiveerd (of wil je dat worden) om als super affiliate aan de slag te gaan met lessen van Jennifer Kok? Wacht dan niet te lang en zet die stap (actie ondernemen is mijn belangrijkste advies voor online ondernemen). Ga naar de aanmeldpagina voor de Super Affiliate cursus en vergeet niet mijn kortingscode REALREVERIES25 te gebruiken zodat jij kunt gaan knallen als affiliate marketeer!

Pinterest Pic met "Super Affiliate cursus + kortingscode" met op de achtergrond een lachende cursist
Pin dit bericht op je Pinterest om makkelijk terug te vinden!

Aanmelden voor de Super Affiliate cursus

Wil jij goed worden in affiliate marketing en leren van de affiliate marketing expert Jennifer Kok? Meld je dan aan voor de Super Affiliate cursus!

Vergeet niet de kortingscode REALREVERIES25 te kopiëren en plakken bij het afrekenen!


Wat vind je van dit artikel?

Ik hoor heel graag wat jij vindt van dit artikel. Was dit de informatie waar je naar op zoek was of heb je nog vragen? Maak gebruik van de reactieknop hieronder! Ik vind het ook heel leuk als je mij volgt via mijn nieuwsbrief, pinterest en instagram. Samen bereiken we meer!

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Ik promoot de affiliate cursus van Jennifer Kok en wanneer jij je aanmeldt voor de cursus, ontvang ik hierover een commissie. Wil jij zo ook commissies verdienen? Extra reden om je aan te melden voor de Super Affiliate cursus!

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights