Online leeromgeving in een vierkant

Beginnen met Affiliate Marketing in een cursus of community? Kies een Affiliate Marketing Membership uit mijn #3 top overzicht! Spoiler: De echte nr 1. is medio 2023 gelanceerd door Jennifer Kok: The Affiliate Playground!

In dit artikel zet ik de meest relevante memberships en cursussen voor beginners in Affiliate Marketing op een rij. Ik vergelijk ze op basis van inhoud, doelgroep, prijs en andere relevante zaken. Met mijn affiliate link kom je gelijk uit bij het programma. Zo kun je oriënteren of een van deze manieren bij jou past en het een kans wilt geven. Uiteraard eindig ik met een bonus, de áller-beste manier om affiliate marketing goed aan te leren!

#1 Jennifer Koks The Affiliate Playground

Ik heb zelf ervaren hoe groot en ingewikkeld de stap lijkt om te beginnen met online ondernemen. Je denkt: ik moet een plan, een strategie, een website, een funnel, een … Maar wat je echt nodig hebt, zijn stap-voor-stap instructies om van start te gaan. Ja, je hebt een strategie nodig en het liefst ook een website. Als je echt de ins en outs wilt weten van affiliate marketing, dan is de meest omvangrijke cursus zonder twijfel The Affiliate Playground van Jennifer Kok.
Zelf heb ik heel leuk contact en goede ervaringen met Jennifer. Ze is rustig, begripvol en wil jou echt verder helpen. Behalve affiliate marketeers helpt ze ook affiliate adverteerders en weet dus als geen ander hoe ‘het spel’ gespeeld kan worden!

To the point:

Jennifer Kok The Affiliate Playground Affiliate marketing cursus community in The Huddle

Modules voor beginners

én ervaren (affiliate) marketeers

Tips & links naar de handigste thema’s, programma’s en plugins

Geregeld Online Coaching Calls!

Specifiek aandacht voor Affiliate Marketing

Instructievideo’s

Modules van SEO-expert + schrijfspecialist

Eerlijk & ethisch

Actieve Affiliate Community (inbegrepen!)

Prijs: €1750,-

€ 1400,- met RRPLAY20 voor 20% korting

Waarom het membership van Jennifer Kok een van de beste manieren is om Affiliate Marketing te leren: Je krijgt top kwaliteit en kan van start met het allerbeste fundament. Zodat JIJ vol blijft houden waar een ander afhaakt. JIJ zet duurzame affiliate marketing neer en JIJ behaalt goede resultaten sneller en voor de lange termijn.

Leuk voor jou: ik mag 20% korting op The Affiliate Playground aanbieden!
De kortingscode RRPLAY20 vul je in bij het afrekenen 🙂


#2 Danique Bras’ Affiliate Roadmap

De volgende vrouw in de spotlight is Danique Bras. Zij is jong begonnen met online ondernemen en al doende succesvol geworden. Affiliate Marketing is een echte vaardigheid, maar het is ook heel leuk. In haar cursus kan ze simpel uitleggen en geeft ze jou als beginner in Affiliate Marketing handvatten om snel succes te behalen. Ze durft zelfs te zeggen dat de Affiliate Roadmap jou helpt om binnen 3 maanden te kunnen leven van het bloggen. Deze bemoedigende uitspraak is heel welkom voor een beginnende blogger! Even concreet:

To the point:

The Affiliate Roadmap als Affiliate marketing cursus en community

Specifiek gericht op Affiliate Marketing

Focus op geld verdienen door te bloggen

Bedoeld om van starters groeiers te maken

Community >500 leden

Alles over SEO, SEA, Google Ads.

Converterende Websites bouwen

Instructievideo’s

Werkboeken & checklists

Trendsetter

Special: Pinterest Affiliate

De Affiliate Roadmap van Danique is een flinke investering. Maar als je het goed doet, heb je deze investering gauw terugverdiend. Op mijn website vind je nog geen review, want ik heb de Affiliate Roadmap nog niet uitgeprobeerd. Danique wil de komende maand de Affiliate Marketing cursus volledig op zijn kop zetten en de beginnersinfo van de gevorderdeninfo scheiden.#3 Become Financially Free van Rowena Rousseau

Een van de belangrijkste pijlers van passief inkomen voor Rowena Rousseau is affiliate marketing. In haar premium membership Become Financially Free leert ze dit ook aan jou. Aan de hand van korte video’s en simpele opdrachten heb jij binnen no time de eerste affiliate links gecreëerd op jouw affiliate website. Als premium lid heb je ook toegang tot de voorgaande masterclasses. Waaronder een affiliate masterclass van Jennifer Kok(!) Daarnaast kun je allerlei video’s, cheatsheets en planners vinden over andere vormen van semi-passief inkomen. Waaronder de Etsy Academy, de Blog Academy en nog veel meer…

To the point:

become financially free online cursusomgeving

Voor iedereen die wil starten met passief inkomen opbouwen.

als side-hustle

of een extra verdienmodel voor de online ondernemer

Community >700 leden

Korte video’s

Cheat Sheets

E-books

Passive Income Planner + Etsy Success Planner

Maandelijkse live Masterclasses van experts

Prijs:
Basis €14,95 per maand

Premium 59,- per maand

of 497,88 euro per jaar

354 euro voor het 1e jaar met REALREVERIES50

Goed om even te weten: wanneer jij je aanmeldt, doe je dat voor minimaal 6 maanden. Het kost echt tijd voordat je passieve verdienmodellen van de grond komen en geef jezelf gewoon wat tijd. Mijn ervaringen met het membership zijn wisselend. Ja als je echt nog niets weet, dan is het leerzaam. De openheid in de community valt mij wel tegen. Ik ben niet zó enthousiast over de manier waarop regels opeens wijzigen voor bijvoorbeeld affiliates. Maar ik snap ook dat Rowena het gewoon best goed doet. Ze is echt heel snel heel erg rijk geworden en daarmee inspireert ze heel veel mensen.

Oh en niet vergeten: met REALREVERIES50 krijg jij 50% korting op je eerste termijnbetaling! Ben je benieuwd naar mijn ervaringen? Lees mijn reviews over het membership:

Review Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau

Review #2 Become Financially Free Rowena Rousseau

200*175 pixels banner van Become Financially Free Membership: passieve verdienmodellen, community, e-modules, guides, cheat sheets

Meld je aan voor maar 59,- per maand (-50% met REALREVERIES50 op je eerste termijn)
– vul de kortingscode in bij het afrekenen!


Bonus: Allerbeste membership om Affiliate Marketing te leren

Als ik één ding mag noemen – wat mij betreft het allerbelangrijkste platform om Affiliate Marketing te leren… dan is dat de wereldwijde online community. Het internet is jouw speelveld als jij aan de slag wilt met Affiliate Marketing. Leren door te doen is uiteindelijk de allerbeste manier om te leren. Het geeft een enorme kick om zelf iets voor elkaar te boksen.

Het grote voordeel van een Affiliate Marketing membership is de versnelling die je krijgt richting resultaat. Al de bovengenoemde programma’s beloven je groei. Dat kunnen ze ook beloven, omdat zij weten dat jij door een membership in een community je schouders eronder zet om de basisprincipes van Affiliate Marketing onder de knie te krijgen. Een schop onder je kont en medemarketeers die je op weg helpen, kunnen supergoed werken. Dus wil jij Affiliate Marketing echt een kans geven? Om mee te beginnen of in te groeien?

Kies voor cursus, accountability, vragen stellen en van elkaar leren in de memberships van:Zelf aan de slag met affiliate marketing

Het is vaak zoeken naar de juiste balans van kennis tot je nemen en tot actie overgaan. Als je blijft hangen in gratis kennis, dan zul je 100x dezelfde blogs lezen, misschien wel 50 gratis weggevers downloaden, deelnemen aan 5 facebookgroepen en je wordt er niet veel wijzer van. Uiteindelijk leer je het meest van experimenteren en je cijfers en statistieken bijhouden om te reflecteren op je succes. Zo bepaal je vervolg en experimenteer je nog wat meer. Een Affiliate Marketing membership als dat van Jennifer Kok, Danique Bras en IMU+ kunnen heel handige manieren zijn om kennis en praktijk dichter bij elkaar te brengen. Als dat bij jou past, kies een programma en probeer het uit!

Pinterest picture voor #3 Top Memberships om Affiliate Marketing te leren met twee vrouwen op de achtergrond die samen leren
Pinterest picture voor #3 beste manieren om affiliate marketing te leren met op de achtergrond een online leeromgeving

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Dat betekent dat ik een commissie ontvang van de affiliate partner als jij via mijn link met hen kennismaakt en vervolgens een aankoop doet.

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights