Review #2 voor het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau blogomslag

Twijfel jij over het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau? Heb je al meerdere reviews gelezen maar geloof je er niet in?

Dit artikel schrijf ik nu ik twee maanden lid ben van Become Financially Free (BFF-membership) van Rowena Rousseau. Enthousiast? Ja eigenlijk ben ik vooral heel erg enthousiast geworden. Resultaat? Ik heb meer bewondering gekregen voor Rowena die in korte tijd de side hustles tot succesvolle inkomstenstromen wist te krijgen. Gelukkig leert ze dit ook aan jou middels de modules in het membership!

–> Kortingscode REALREVERIES50 geeft je 50% korting op je eerste termijn

Lees verder over mijn ervaring in het membership.

–> Laatste artikel over Rowena Rousseau: Pre-order Happily Rich van Rowena Rousseau met bonus Etsy Follow AlongWaarom een tweede review over het Become Financially Free Membership?

Wellicht heb je al wat berichten van mij gelezen, misschien is dit het eerste artikel op Real Reveries dat je leest. Je zult je vast afvragen: waarom een tweede review over het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau?

Het is eigenlijk heel simpel: door tijd, ervaring en een groeicurve verandert je visie. Dat geldt zeker voor iets dat volledig nieuw voor je is, waar je langzaam mee vertrouwd raakt. Het bouwen aan passieve inkomstenstromen is dat voor mij. Correctie, was dat voor mij. Toen ik begin dit jaar interesse kreeg in ‘side hustlen’ (ja zojuist heb ik besloten dat we dit woord adopteren in ons vocabulaire), wist ik bar weinig van online ondernemen. Het leek me simpel genoeg en vol zelfvertrouwen zei ik: “dat kan ik ook!”

Maar ik kon het niet. Nog niet, of nog niet zo goed als anderen.

In plaats van gedemotiveerd te raken, besloot ik me tóch aan te sluiten bij een betaald membership waar ik enerzijds wantrouwen bij voelde, anderzijds onstuimig enthousiasme:


–> Het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau <–


In mijn eerste review ga ik in op de opbouw van het membership. Toen was ik al enthousiast over alle informatie en tips die gedeeld worden in de community. Dit enthousiasme is niet afgenomen. Ik heb vooral meer bewondering gekregen voor Rowena. Hoe zij vanuit een situatie van geldstress in de schulden een enorme online onderneming heeft op te weten zetten. En daarbij, dat mag echt gezegd worden, deelt ze dit succes met haar members. In de eerste plaats inhoudelijk door haar kennis en ervaring te delen zodat jij ook succesvol kunt side hustlen. In de tweede plaats door een hele hoge commissie te bieden aan affiliates.

Huh? Denk jij misschien, wat is daar nou bijzonder aan?


Affiliate marketing als passief verdienmodel

Affiliate Marketing is één van de passieve verdienmodellen die Rowena jou aanleert door middel van instructievideo’s en guides. Ze vindt het zelf een fijne manier om inkomsten te genereren en dat gunt ze haar affiliates ook. Je kunt dus via Plug&Pay affiliate van Rowena worden en haar membership en de producten uit de Become Financially Free Shop promoten. De commissie die jij ontvangt is niet de 10 – 15% die de meeste partners bieden, maar wel 50% wederkerend! Dat is geen kattenpis!

Review #2 Become Financially Free van Rowena Rousseau

Natuurlijk zijn er lovers en haters. Hoe bekender je wordt, hoe meer uitgesproken de meningen over je worden. Rowena wordt wel eens beticht van geld verdienen over de ruggen van mensen die zelf meer geld nodig hebben. Dat zie ik toch iets genuanceerder. Ja, het is waar. Rowena verdient aan iedereen die zich voor haar membership opgeeft. Maar als jij dit doet via een affiliate link, dan verdient een ander die bouwt aan financiële vrijheid nét zoveel! Rowena staat ervoor dat je zelf verantwoordelijk bent voor je succes, maar biedt je tegelijk handvatten om dat succes te creëren. In plaats van de commissie te verlagen bij een grotere naamsbekendheid, blijft ze de commissies gunnen aan haar affiliates. Ik vind dat echt heel gaaf.


Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes

Je kunt deze modules overslaan als je vindt dat jouw money mindset wel in orde is, maar wellicht kan het ook geen kwaad om eens goed toegesproken te worden. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Dat betekent natuurlijk niet dat je het zonder hulp hoeft te doen (thank you, point taken). Maar zonder actie, zonder uit te proberen, zul je nooit ontdekken welke verdienmodellen jouw inkomen kunnen aanvullen!

In de modules van het Become Financially Free Membership krijg je de kans om allerlei vaardigheden aan te leren waarvan je mogelijk niet eens wist dat ze bestonden! Je leert over het opzetten van een eigen bedrijf, affiliate marketing, digitale producten ontwerpen en in een etsy shop verkopen. Ook heel belangrijk, je leert over SEO en over duurzame contentkanalen. Duizelt het je al? No worries, begin gewoon bij het begin. Een prachtige tip is: focus 2-3 maanden op één onderwerp en begin dan aan het volgende verdienmodel. Zo ontdek je wat bij je past én blijf je niet hangen wanneer het in het begin nog niet zo goed loopt als je zou willen. Gaandeweg leer je meer die je dan ook weer op je eerdere projecten kunt toepassen.

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes.


Mijn affiliate succes of flop?

Zelf begon ik vastberaden aan affiliate marketing. Daar heb ik nu ruim twee maanden aan besteed. Ik heb zeker niet alles goed gedaan. Gek genoeg ontdek ik dat ik net zo goed in de valkuilen trap die veel beginnelingen doen – maar ik herken wel snel wat ik zou moeten verbeteren en dan zoek ik de juiste module op over de ‘hoe’!

In deze line of business is het heel gebruikelijk om transparant te zijn over je resultaten. Dus bij deze: ik heb nog maar weinig verdiend. Er staat iets van € 26,- klaar via Plug&Pay (dat is dus te weinig om te laten uitbetalen), € 10,- bij Linkpizza en bijna € 2,50 via Google AdSense. Ik kom wel uit de kosten voor de website (dat was een eerste streven). Hoewel dit niet de gouden bergen zijn waar je van droomt, heb ik een belangrijk resultaat behaald: nieuwe vaardigheden. Ik weet nu hoe ik een website moet bouwen. Ondernemers benaderen voor samenwerkingen schrikt mij niet af. Ik kan SEO-proof teksten schrijven, afbeeldingen maken met Canva en noem maar op. Bovendien heb ik 1000-en-1 ideeën voor mogelijke succesvolle side hustles. Ik ben net begonnen met mijn eigen Etsy Shop!

Mijn linkpizza dashboard
Mijn Linkpizza dashboard


Daarom het Become Financially Free Membership van Rowena

“Become Financially Free” zegt het al: in het membership werk je aan het opzetten van side hustles waardoor je passief inkomen gaat genereren. Dat betekent: er komt geld binnen terwijl dat niet direct verbonden is aan de aantal uren die jij hebt gewerkt (lees hier meer over financiële vrijheid). Met nadruk noem ik het side hustles, dat was ook echt waar ik naar op zoek was. Eén van de eerste dingen die mensen aan mij vroegen toen ik vertelde over passief inkomen was het volgende: “ga je dan ook bloggen over beleggen?” Nou, nee dus. Hartstikke leuk als je je geld voor je kunt laten werken, maar daarvoor hoef je niet bij Rowena Rousseau te zijn.

Deze sterke vrouw heeft zichzelf uit een situatie gewerkt waarin ze in de schulden zat. Dus geld over? Ho maar! Wat ik heb gezien is dat ze door haar achtergrond in marketing en haar jaren als zelfstandig ondernemer zichzelf heel veel vaardigheden eigen heeft gemaakt waardoor ze in zo’n korte tijd zo succesvol is geworden. Met een knip in haar vingers zet ze een affiliate website op en weet het op wel 5 tot 10 verschillende manieren te verbinden aan één van haar andere initiatieven waardoor die ook weer een boost ervaren. Hartstikke slim natuurlijk! Wil jij dit ook leren?

Screenshot van de module Passief Inkomen van het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau
Kleine greep uit de modules “Passief inkomen”. Combinatie van video’s en instructies met print screens.


Je hebt geen ervaring nodig om in te stappen

Misschien heb jij geen achtergrond in marketing, ervaring met affiliate marketing of het verkopen van digitale producten. Maar dat kun je leren! Wees een beetje lief voor jezelf en verwacht niet dat je binnen een maand een ton omzet draait. Je kunt wel proberen, leren en doorzetten. Waar zou je dat brengen? Heb je een droom? Bijvoorbeeld minder uren werken voor je baas of extra inkomsten opsparen voor een bruiloft, een bijzondere reis? Dan is het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau ook wel wat voor jou!

Na het lezen van dit artikel hoop ik dat ik veel van jouw twijfels over het membership heb kunnen wegnemen (lees ook mijn artikel over Rowena’s betrouwbaarheid). Als je door het eerste ongeloof heen bent over wat mogelijk is, begint wellicht het besef dat het best wat tijd en moeite kost om zelf ook passieve inkomstenstromen op te zetten. Wellicht ben jij de uitzondering en weet jij binnen een maand jouw investering in het lidmaatschap tienvoudig terug te verdienen. Who knows? Je moet het natuurlijk wel een kans geven!

Ben jij vastberaden? Een doorzetter? Wil jij werken aan je eigen financiële succes door middel van side hustlen?


Join het Become Financially Free Membership!


Wil jij samen met mij en bijna 500 andere vrouwen in de community bouwen aan je online empire? Of je nu groots of klein droomt, je moet toch ergens beginnen. Affiliate marketing en etsy zijn best wel grote onderwerpen om je weg in te vinden. De meeste succesvolle affiliate marketeers die ik heb gesproken geven aan dat het ze heel wat frustratie en tijd had bespaard wanneer er meer ondersteuning zou zijn geweest in het begin. Als je echt in geld denkt: tijd is geld – dus het bespaart je uiteindelijk ook geld wanneer je investeert in goede ondersteuning. Zo zie jij sneller commissies en bestellingen binnenkomen op je bankrekening. Lees je nog steeds dit artikel? Ben je klaar voor een stap richting je eigen side hustles starten en passieve inkomstenstromen genereren?

Een screenshot van het huidig aantal leden in het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau


Vergeet dan niet mijn kortingscode voor het BFF-membership!

Oei, bijna vergeten. Ik heb Rowena onlangs gevraagd of ze voor jou dezelfde korting beschikbaar wil stellen als ze voor mij deed. Zelf ben ik altijd een koopjesjager geweest en wil altijd instappen voor het meest voordelige tarief als mogelijk. Voor het Become Financially Free Membership betekent dat: 50% korting op je éérste maand! Dus in plaats van € 39,99 betaal jij de eerste maand € 20,-! Wanneer je instapt, geef je je op voor ten minste 6 maanden. Dat is precies een goed begin om écht te knallen. Ontdek waar jouw doorzettingsvermogen jou kan brengen!

Gebruik maken van 50% korting op je eerste maand? Vul de code REALREVERIES50 in bij het afrekenen.


Wil je nog meer lezen over Rowena en het Become Financially Free membership?

In mijn eerste review van het Become Financially Free Membership vind je mijn indruk van toen ik net kennis had gemaakt met het lidmaatschap.

Voor de sceptici onder ons ga ik in op de vraag of Rowena Rousseau betrouwbaar is.

Update: Rowena heeft een Etsy Academy toegevoegd aan het membership! Volg de stappen en maak binnen 6 weken jouw eerste sale –> Lees meer over de Etsy Academy.

Heb je nog steeds twijfels of andere vragen? Dan zou ik zeggen: volg Rowena Rousseau en Real Reveries op Instagram om vertrouwd te raken met het opzetten van passieve inkomstenstromen. Weet dat ik nog niet lang onderweg ben en nog leer hoe ik ook social media beter kan inzetten. Ik vind het wel ontzettend leuk om te connecten en van je te horen! Dus laat vooral hieronder een reactie achter of stuur me een bericht via Instagram!

Zo ziet de Huddle-omgeving van het Become Financially Free Membership eruit!


In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Dat betekent dat wanneer jij een aankoop doet bij mijn affiliate partner als mijn affiliate cookie actief is (hoe dat werkt leg ik hier uit), ik een commissie ontvang. Wil je dat ook? Begin bij mijn Affiliate Marketing Stappenplan voor beginners of laat Rowena het jou leren in het Become Financially Free Membership!

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights