Pre-order nu het nieuwste boek van Rowena Rousseau en ontvang de bonus “Etsy Follow Along!” Op 1 november komt Happily Rich uit. Rousseaus tweede boek over het bereiken van financiële vrijheid – en hoe jij dit ook kunt bereiken!

Bestel hier “Happily Rich”! Dan kun jij vanaf het begin in de Etsy Follow Along-Community die 15 september van start gaat!Bonus bij het boek van Rowena Rousseau

Eerst over de bonus!

Bonus Etsy Follow Along

Als je het boek pre-ordert, dan krijg je toegang tot de Etsy-Follow-Along community. Hiervoor hoef je alleen je aankoopbewijs te mailen info@rowenarousseau.nl met als onderwerp ‘Etsy Follow Along bonus’.Exclusieve toegang!

In deze community deelt Rowena wekelijks de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen haar Etsy shop. Op deze pagina vind je gedetailleerde verslagen over onze recente prestaties en onze plannen voor de komende week.

Daarbij zal ze diverse aspecten grondig toelichten. Met als doel dat ook jij de kennis effectief kunt benutten. Je ontvangt waardevolle tips, advies en inzichten, samen met een diepgaande uitleg over de achterliggende strategieën die ze toepast. En natuurlijk deelt ze hoe jij deze aanpak zelf kunt toepassen en succesvol online geld kunt verdienen!

Wil je behalve meekijken, gelijk zelf aan de slag? Overweeg de Etsy Academy! Los te bestellen of als onderdeel van het Become Financially Free Membership.Financieel vrij leven

Eerder verscheen het boek “The Future CEO is Female” van Rowena Rousseau (te koop bij o.a. Bol.com). Daarin sorteert ze voor op het runnen van miljoenenbedrijven door vrouwen. En ook vanuit die visie: vrouwen financieel vrij, is ze het membership gestart. De eerste modules geven je een schop onder je komt (uit die slachtofferrol en onderneem actie). Haar eerste boek is ook gericht op jou als vrouw. Om je te inspireren actie te ondernemen. Ook al is het leven nog zo *, door zelf de controle te nemen kun jij je leven transformeren –> dat door middel van meer geld verdienen!

Inmiddels heeft ze heel veel succesvolle members. En er komen dagelijks members bij. Wil je meer weten over Become Financially Free? Lees dan mijn introductie hierover!Rowena Rousseaus business

Rowena maakt er geen geheim van hoe ze haar financiële vrijheid heeft bereikt. Ze maakt volop gebruik van online verdienmodellen. Namelijk:

  1. affiliate marketing;
  2. digitale producten verkopen;
  3. een membershipmodel om haar kennis te delen.

–> Membership Become Financially Free

(inclusief de Etsy Academy met videolessen zodat jij binnen 6 weken een succesvolle Etsy shop hebt!)

Gebruik REALREVERIES50 voor 50% korting op je eerste termijnbetaling.Sinds ze hiermee gestart is, weet Rowena in korte tijd van haar projecten een groot succes te maken. Haar affiliate websites brengen binnen een paar maanden geld binnen en haar Etsy shops ook. Daarnaast verdient ze ook via affiliate marketing op creatieve manieren en het (door)verkopen van producten in haar eigen shop. Natuurlijk hartstikke slim. Ze heeft het bereik, enthousiaste fans en haar marketing werkt. Zonder al te veel moeite weet Rowena veel geld om te zetten in korte tijd.

Become Financially Free Membership van Rowena RousseauEen boek over de werkelijkheid van Rowena Rousseau

Start jouw reis naar financiële overvloed en laat geldzorgen voorgoed achter je…

Heb je genoeg van die constante geldzorgen? Het eeuwige gevecht om de eindjes aan elkaar te knopen, onderhandelen voor een hoger salaris? Of het voortdurend zoeken naar nieuwe klanten om de cashflow op peil te houden?

Stel je eens voor dat je niet langer in financiële stress hoeft te leven. Want wat als die langverwachte droomreis binnen handbereik is? Dat je die gewenste carrièreswitch kunt maken, of simpelweg zonder financiële druk van het leven kunt genieten?

In het boek “Happily Rich” deelt Rowena Rousseau haar inspirerende verhaal en bewezen stappenplan. Daarmee werd ze in slechts 9 maanden schuldvrij creëerde ze en een stabiele geldstroom. Ze leert je hoe je beter met je financiën kunt omgaan en duurzame inkomstenbronnen kunt opzetten.

Het is tijd om afscheid te nemen van financiële stress en hallo te zeggen tegen een leven vol overvloed. Met het boek “Happily Rich”, sta je aan het begin van een leven waar geld je niet langer tegenhoudt. Het wordt jouw hulpmiddel om je dromen te verwezenlijken. Durf jij de eerste stap te zetten naar een toekomst vol welvaart en geluk?Passief inkomen & online verdienmodellen voor jou

Wil je meer weten over passief inkomen (en beginnen zonder startkapitaal?!) lees dan mijn artikel: #4 Online verdienmodellen om passief inkomen te creeren

Voor mij was de kennismaking met Rowena’s Become Financially Free Membership de manier om zelf te starten met online inkomen verdienen. Het is toegankelijk en helpt je de juiste acties te ondernemen. Je hoeft Rowena niet te mogen om wel van haar te leren. In de eerste maand online verdiende ik mijn eerste commissies met mijn affiliate website – fast forward naar zes maanden later: nu verdien ik iedere maand € 60 – € 200,- op een semi-passieve manier. Wil je hier ook mee aan de slag? Dan is het lidmaatschap bij Rowena een goede keuze! –> Review Become Financially Free MembershipBonus bij het boek van Rowena Rousseau

Zo is ook de Etsy Follow Along-Bonus alleen al genoeg reden om het boek Happily Rich te bestellen. In deze community krijg je een inkijkje in de eerste zes maanden van een succesvolle Etsy-Shop. De lessen die Rowena leert, krijg jij dus ook mee. Tijdswinst! Met de tips kun jij ook jouw Etsy-avontuur een goede boost geven!

1. Bestel het boek “Happily Rich” bij o.a. Bol.com

2. Verzend je aankoopbewijs naar info@rowenarousseau.nl met als onderwerp ‘Etsy Follow Along bonus’

3. Jij krijgt toegang tot de Etsy Follow Along Community!Etsy Follow Along mockup
Deze community is een bonus bij de pre-order van Happily Rich
Etsy Academy van Rowena Rousseau
En staat los van de Etsy Academy

Allles over Rowena Rousseau

Introductie tot Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau

Review #2 Become Financially Free Rowena Rousseau

Introductie tot Rowena Rousseaus Etsy Academy

Is Rowena Rousseau betrouwbaar?

Voor 50% korting op je eerste termijnbetaling van het membership of de Etsy Academy, gebruik kortingscode: REALREVERIES50 in het kortingscodeveld.instagramstory Rowena Happily Rich
Instagram story van Rowena
instagramstory Rowena Happily Rich
Op de hoogte blijven? Volg mijn Instagram!

Dit artikel bevat affiliate links. Jij kunt rechtstreeks bij mijn affiliate partner een aankoop doen. Daarmee ontvang ik commissie zonder dat het jou iets extra’s kost.

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights