Succesvol verkopen op Etsy blogomslag

Leer succesvol verkopen op Etsy! Kom alles te weten over de Etsy Academy Nederland van Rowena Rousseau en verdien passief inkomen!

Het is geen toeval dat verkopen op Etsy immens populair is geworden. Verkopen via Etsy wordt ook wel gezien als een manier om passief inkomen te verdienen. Ik ben het daar niet helemaal mee eens. Ja, het is zo dat het meeste werk aan de voorkant zit. Je maakt je producten en deze moet je dan in je Etsy-shop zetten. Daarna kunnen bijvoorbeeld digitale producten op autopiloot worden verkocht. Toch is het nodig om af en toe je shop bij te werken. En niet te vergeten, het is belangrijk om supergoede klantenservice te leveren.

Maar, dat komt allemaal wanneer je succesvol verkoopt. Eerst wil je weten, hoe kunnen potentiële klanten tussen de miljoenen producten op Etsy jouw product vinden? Daarvoor kan een stukje kennis en training jou verder helpen. De Etsy Academy staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succesvol verkopen op Etsy.

Etsy Academy: voor sneller succesvol verkopen via Etsy

De Etsy Academy is een complete cursus. Gevuld met waardevolle kennis, tips en inspiratie om jouw eigen Etsy-shop op te zetten en te laten groeien. Van het ontdekken van jouw niche tot het optimaliseren van je shop en het succesvol verkopen van jouw digitale producten – alles wat je nodig hebt, vind je hier:

–> Ga direct naar de Etsy Academy <–Wat biedt de Etsy Academy?

Hier is een sneak peek van wat je kunt verwachten:

  • Etsy Success Planner Dashboard: Meer dan 30+ praktische templates, voorbeelden en how-to’s om je te begeleiden.
  • Instructieve video’s: Meer dan 25 video’s met heldere in-screen voorbeelden om je door het proces te leiden.
  • Templates om direct te gebruiken: Meer dan 30+ kant-en-klare templates om tijd te besparen en jouw shop te laten opvallen.
  • Bonus: zelf digitale producten maken: Leer hoe je zelf digitale producten kunt creëren en verkopen.

Geen gedoe met website bouwen

Groot voordeel volgens Rowena? Je hoeft geen webbouwer te zijn. Geen gedoe met ingewikkelde websites. Vul jouw shop met producten, voeg een shopbanner en logo toe, en je kunt al aan de slag! Betaal niet voor de hosting, plug-ins, betaalsystemen etcetera. Bij Etsy betaal je per listing.

Stap-voor-stap begeleiding

Van A tot Z begeleiding, dat is wat de Etsy Academy biedt. Of je nu begint zonder een idee of al een duidelijk plan hebt, deze Academy loodst je door het hele proces. Het openen van je shop, het optimaliseren van je producten – elk detail wordt behandeld.

Hoe snel ga ik resultaten zien?

Hoe snel je succesvol kunt verkopen op Etsy varieert. Sommigen zien al binnen een week resultaten, terwijl anderen iets meer tijd nodig hebben. Jouw resultaten zijn afhankelijk van bijvoorbeeld jouw niche en de mate waarin je de strategieën uit de Etsy Academy toepast.

Rowena zegt zelf: “Ik kan met 100% garantie zeggen dat als je de stappen goed volgt, je binnen 6 weken je eerste sale al binnen hebt!”

Ik houd zelf van zulke beloftes. Dat betekent vooral dat Rowena 100% achter de kennis en strategieën van de Etsy Academy staat. Ze houdt geen geheime ingrediënten achter. De markt is groot genoeg voor meer succesvolle verkopers!

printscreen 1 van Rowena's Instagram Story over de Etsy Academy

“Ik kan met 100% garantie zeggen dat als je de stappen goed volgt, je binnen 6 weken je eerste sale al binnen hebt!” (Rowena Rousseau)Bewezen ervaring, echte resultaten

De Etsy Academy is gebaseerd op praktijkervaring, geen loze beloften. Rowena Rousseau heeft al 3 succesvolle Etsy shops en deelt haar bewezen strategieën. Zij heeft de Academy van A tot Z ontworpen en geeft jou de kennis die je nodig hebt om net als zij succesvol te verkopen op Etsy!

Tijdelijke actie voor de Etsy Academy:

printscreen 2 van Rowena's Instagram Story over de Etsy Academy

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan? Hoe eerder jij begint met het opbouwen van jouw passief inkomen, hoe eerder jij er ook profijt van zult hebben.

Meld je vandaag nog aan voor de Etsy Academy. Ofwel via een eenmalige aankoop van € 397,- (deze prijs is geldig tot 1 september 2023) ofwel via het Become Financially Free Membership. Daar zit de Etsy Academy ook bij inbegrepen!

Niet vergeten, gebruik bij het afrekenen mijn persoonlijke kortingscode: REALREVERIES50 voor 50% korting op je éérste maand!

Twijfel niet langer en wacht niet te lang. Ik weet dat er veel last minute beslissers zijn – maar deze kans is echt heel mooi. Meld je aan, begin met leren en ga genieten van het proces. Voor je het weet verkoop jij ook succesvol via Etsy!

Vragen over de Etsy Academy van Rowena Rousseau?

Ik vind het altijd ontzettend leuk om vragen te beantwoorden. Een review volgt binnenkort. Deze Etsy Academy is spiksplinternieuw. Zelf wil ik hiermee gauw aan de slag om succesvol te gaan verkopen op Etsy. Mijn ervaringen deel ik dan ook mijn website. Maar weet, de speciale prijs van € 397,- geldt maar tot 1 september. Ik vind het zelf een ontzettend goede deal dat de Etsy Academy onderdeel is van het Become Financially Free Membership. Deze kost je maar € 39,99 per maand (ten minste 6 maanden lidmaatschap).

–> Ga hier direct naar de Etsy Academy. <–

Disclaimer: Individuele resultaten kunnen variëren, afhankelijk van inzet en toepassing van strategieën.

P.S. wil jij je Etsy Shop openen? Gebruik mijn referral-link (deze dus) om de eerste 40 listings gratis te mogen plaatsen.Meer lezen over Rowena Rousseau, reviews en ervaringen

Het Membership van Rowena Rousseau is mijn eerste aanraking met passief inkomen opbouwen. Het Become Financially Free lidmaatschap bood eigenlijk precies wat ik zocht: laagdrempelig beginnen met een passieve inkomstenstroom. Sinds ik ben begonnen heb ik affiliate commissies verdiend (met name van Rowena). Ik heb meerdere artikelen over het programma geschreven. Wellicht helpt het jou om een beter beeld te vormen van Rowena en het Become Financially Free Membership:

Review Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau

(mijn eerste review)

Review #2 Become Financially Free Rowena Rousseau

(mijn ervaringen na een paar maanden lidmaatschap)

Review Rowena Rousseau

(ik ga in op de vraag of er sprake is van oplichting, scam of piramidespellen. Spoiler: Nee dus!)

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij een aankoop doet bij mijn affiliate partner, ontvang ik hiervoor commissie. Dit kost jou niets extra! Het is een leuk verdienmodel en ik waardeer je steun wanneer je hiervan gebruik maakt.

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights