Vanwege cumulatieve affiliate inkomsten een stijgende grafiek.

Affiliate inkomsten zijn zo leuk omdat je hiermee cumulatief kunt verdienen. Ik ging van sceptisch naar groot fan van affiliate marketing.

Ontmoet een van de grootste sceptici en “ik weet het beter” en “ik wil alles zelf ontdekken” aller tijden. Yep, dat ben ik. Ik begon aan mijn affiliate marketing avontuur met ontzettend veel voorzichtigheid. Want als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo. Maar inmiddels kan ik jou goed uitleggen waarom affiliate marketing zoveel potentie heeft. Het zit’m in de exponentiele groei, de cumulatieve inkomsten van affiliate marketing. Zegt het je niets? No worries, ik leg het je uit:

Het begin van mijn reis naar affiliate inkomsten

Affiliate marketing leek voor mij altijd een ver-van-mijn-bed-show. Maar toen ik ontdekte dat het veel toegankelijker was dan ik dacht, raakte ik enthousiast om het uit te proberen. Je hebt geen startkapitaal of specifieke vaardigheden nodig. Alles wat je moet weten, kun je leren. Ik struinde iedere blog en gratis weggever af om te ontdekken waar ik moest beginnen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een website bij een van de goedkoopste hosts besteld. Huppa, een gratis template erin en schrijven maar.

–> uiteindelijk is beginnen een van de belangrijkste sleutels tot succes. Ga maar gewoon stappen zetten!

Tot mijn grote verbazing leverde één van mijn blogs met affiliate links diezelfde maand nog commissie op. Dat was voor mij persoonlijk bewijs: dit werkt! Natuurlijk was het frustrerend dat de maand erop geen commissie werd toegekend. Maar deze mega-scepticus is niet voor één gat te vangen. Ik experimenteerde hier en daar gewoon wat. En ondanks dat er geen nieuwe conversie was, verdiende ik wel wat! Het was namelijk een abonnementsvorm dat was afgesloten via mijn affiliate partner. Dit betekent voor mij terugkerende commissie.

Tekst in de mail van Plug&Pay voor affiliates
Van dit soort mailtjes maakt mijn hart een klein sprongetje!

Cumulatieve inkomsten: het geheim achter blijvend succes

Terugkerende commissie is een onderdeel van cumulatieve inkomsten. In mijn geval ging dit als volgt:

In maart schreef ik mijn eerste blog die me direct € 11,- aan commissies opleverde (beginnersgeluk!). Vervolgens, in april, bleef het stil. Maar in mei zag ik mijn conversie groeien tot € 14,-, omdat het een terugkerende commissie was op een abonnement. In juli wist ik maar liefst 3 conversies te genereren, goed voor € 14,- elk, plus de € 14,- van het terugkerende abonnement. En eerder deze week kwam er weer een conversie binnen. Dit betekent dat ik deze maand € 14,- (van maart) + € 14,- (van juli) + € 8,- (van augustus) = € 36,- verdiende aan die ene blog die ik begin dit jaar schreef.

Het mooie is dat zelfs kleine bedragen een verschil maken. Al die kleine bedragen tellen op tot aanzienlijke inkomsten! Het is een sneeuwbaleffect waarbij nieuwe conversies bovenop mijn lopende commissies komen. Zowel bestaande als nieuwe conversies leveren mij nu inkomsten op. Dat bedoel ik dus met cumulatieve affiliate inkomsten! Ik vind dit dus zo leuk!

Investeren in jezelf voor blijvend succes

Ja, ik heb tijd, geld en energie heb geïnvesteerd om hier te komen. Maar ik heb het allemaal ruimschoots terugverdiend! Affiliate marketing heeft me laten zien dat het mogelijk is om een blijvend passief inkomen op te bouwen. Je kunt alles zelf leren, maar je kunt ook investeren in waardevolle cursussen en programma’s om je kennis te vergroten. Het is geen kwestie van snel rijk worden, maar met doorzettingsvermogen en opbouwen ga je dit avontuur tot een succes maken!

Mijn eerste investering was het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau. Zij focust op affiliate marketing en online digitale producten verkopen. Low ticket offers (voor de ondernemers onder ons) maar door dit digitaal aan te bieden komt er weinig extra werk aan te pas. Voor marketing vertrouwt ze op duurzame kanalen als Youtube, Google, Pinterest. De kanalen waar content langere tijd relevant blijft. Wanneer je SEO goed is, hoef jij niet 24/7 te promoten en actief sales te maken. Op die manier heb ik ook mijn meeste commissies verdiend.

Inmiddels gaat mijn voorkeur uit naar expertcommunity’s. Voor ‘all things affiliate’ klop ik aan bij affiliate expert Jennifer Kok. Ik neem deel aan The Affiliate Playground en daarmee ook aan de Affiliate Community waar ik wekelijks kennis en ervaring deel met mede-affiliate marketeers.

Voor “all things digital products”, daarvoor heb ik gekozen voor een Australische kenner met +8 jaar ervaring: The Passive Income Society van Jessa Bellman. Daar zit ook een community bij waar heel wat members actief zijn die een full-time salaris halen uit hun digitale productenshop op Etsy!

Ontdek de kracht van cumulatieve affiliate inkomsten!

Het internet biedt meer mogelijkheden. Als jij creatief bent aangelegd of veel gebruik wilt maken van social media, zijn er andere modules om te ontdekken. Denk aan instructievideo’s en een e-book voor het verkopen van digitale producten via Etsy. Verder kun je kiezen uit modules zoals Bewezen Marketingstrategieën, een Webshop Starten en Groeien, Planning & Systemen creëren. Inmiddels zijn er nog meer waardevolle producten aan toegevoegd, zoals een Passive Income Planner en een super aanbod van guides. Ook kun je vragen stellen in de community waar de andere BFF-leden je verder willen helpen!

Wil jij ook gelijk met het Become Financially Free Membership aan de slag? Vul ook mijn kortingscode REALREVERIES50 in voor je eerste maand 50% korting!

Liever eerst mijn uitgebreide reviews lezen? #Review uit maart + #Review uit mei

Cumulatieve affiliate inkomsten: het sleutelbegrip voor succes

Bij het verkennen van affiliate marketing kwam ik in contact met een supertoffe expert: Jennifer Kok. Jennifer kiest ervoor om zich kwetsbaar op te stellen en een eerlijke kijk te geven op affiliate marketing. Ze noemt het ook niet ‘passief inkomen’, maar ‘semi-passief‘. Het betekent dat je je online onderneming wel actief moet beheren. Maar als je, net als Jennifer, er plezier in hebt, wordt je business leuk. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze weet het plezier van affiliate marketing over te brengen. Ze leerde me dat het om veel meer gaat dan alleen inkomsten – het is een spel waarbij je plezier kunt hebben terwijl je commissies binnenhaalt!

Passief inkomen als gamification met op de achtergrond een geconcentreerde e-sporter

Ook in haar producten heb ik geïnvesteerd. Ik heb haar ebook en een webinar aangeschaft, waarmee ik nóg meer succes wil behalen met mijn affiliate partnerships.

Heb je interesse in de Super-Affiliate Cursus van Jennifer, vergeet dan niet de code REALREVERIES25 te gebruiken voor 10% korting!

–> Black Friday Week Actie: Met BLACK30 krijg je 30% korting. Ongekend!

Liever meer informatie over de cursus, die vind je in dit artikel.

Affiliate links in dit artikel

In dit artikel deel ik affiliate links. Ik heb zelf producten aangeschaft van zowel Rowena Rousseau als Jennifer Kok en vertel dus over mijn eigen ervaring. Omdat ik er zo enthousiast over ben, heb ik ook de persoonlijke kortingscodes aan ze gevraagd. Ik vind het erg leuk om jou ook zo enthousiast te maken over affiliate marketing inkomsten en de potentie van het cumulatieve verdienmodel! Weet dus, dat wanneer jij een aankoop doet bij mijn affiliate partner, ik een commissie verdien. Mijn affiliate partner kiest ervoor om zo te werken en het kost jou niets extra’s (het levert je zelfs voordeel op met mijn kortingscodes).

Dit artikel heb ik uitgebreid en herschreven naar aanleiding van een instagram post die ik in augustus heb gedeeld. Je kunt mij, mijn tips en ervaringen volgen via @Real.Reveries. Ook deel ik bijna dagelijks nieuwe pins op Pinterest. Ik vind het superleuk als je een van de pins hieronder bewaart op je eigen Pinterest-borden om later terug te kunnen vinden!

Affiliate inkomsten en cumulatief verdienmodel
Pin voor pinterest met de titel van het artikel

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Eén gedachte over “Cumulatieve Affiliate Inkomsten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights