Tekst zegt Review BFF-membership Rowena Rousseau met op de achtergrond roze rozen bij een laptop

Review van het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau. Voor beginners om alles te leren over passief inkomen + kortingscode! Ik schrijf een positieve review over het Become Financially Free Membership. In vijf stappen ben jij ook overtuigd dat het programma een waardevolle investering is als jij online passief inkomen wilt genereren!

Update: Wil jij behalve over het Become Financially Free membership ook meer weten over wat financiële vrijheid is of een antwoord op de vraag of ik Rowena Rousseau betrouwbaar vind? Lees vooral de artikelen op mijn website die je aanspreken!

Persoonlijke actie

-50% korting op je eerste termijn van Become Financially Free Premium Membership!
Vul REALREVERIES50 in bij je uitcheck, dan betaal jij geen €59,- euro, maar je eerste maand slechts 29,50
of 354,- voor één heel jaar!
–> Ga naar het membership

Stap 1: Wil jij online geld verdienen?

Hoe begin je met passief inkomen genereren?

Jij hebt besloten te beginnen met een passief inkomen genereren. Je weet nog niet hoe, maar je weet wel zeker dat jij online geld wilt verdienen. Je weet er al íets van, want je weet wat ‘passief inkomen’ is. Het idee van financiële vrijheid vind jij uitnodigend en je vraagt je af: Hoe begin ik dan? Hoe bereik jij een stadium van vrijheid en kun jij leven van jouw online onderneming?

Het is super dat je je hierin wilt verdiepen. Met een google search kun je heel veel van blogs vinden die verschillende verdienmodellen belichten waardoor je passief inkomen kunt genereren. Maar hoe word je daar dan ook succesvol mee? Daarvoor kan het heel verstandig zijn om wat hulp in te schakelen. Dat deed ik ook en daarom wil ik mijn ervaring met jou delen in dit review van het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau.

Review BFF-membership van Rowena Rousseau door Real Reveries

Stap 2: Kun je een vliegende start maken?

Een inspirerend verhaal

Als iemand uit een situatie van €20.000 in de schuld naar een succesvolle online ondernemer in 9 maanden kan gaan, dan vind ik die persoon echt een voorbeeld. Rowena Rousseau heeft een aansprekend verhaal. Via een social media advertentie kwam ik haar op het spoor. Ik klikte op de gesponsorde advertentie en ik deed de test: “Welk verdienmodel past bij jou?” (Deze vind je onderaan op de homepagina.) Vervolgens kreeg ik een mailtje van haar geautomatiseerde systeem, en nog een en nog een. Je kunt natuurlijk altijd de mailing uitzetten maar dat deed ik niet, want ik vond het juist interessant!

Op de vraag of ik een gratis online masterclass wilde volgen, zei ik ja. Dat was mijn eerste kennismaking met Rowena Rousseau. Ik kon het ontzettend waarderen dat ze live haar verhaal deed en vragen beantwoordde in de chat; meestal ongefilterd maar daardoor óók geloofwaardig! Nu Rowena zelf succesvol is geworden, wil ze andere vrouwen helpen om ook financieel onafhankelijk te worden. Daarom is nu het voordelige membership van Rowena Rousseau beschikbaar: Become Financially Free.

Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau

Stap 3: Wat houdt het Become Financially Free Membership in?

Online training en community

Het membership draait op de community-app Huddle en geeft jou via de laptop én mobiel toegang tot alle lessen, cheat sheets, ultimate guides en e-books die Rowena speciaal voor haar members heeft ontwikkeld. Wat ik heel fijn vind, is dat Become Financially Free supertoegankelijk is voor beginners. Als je echt vanaf 0 begint, is het gewoon heel fijn dat iemand je rustig alle stappen uitlegt. Dit kan zowel door de tekst te lezen als door filmopnames waarin Rowena ook aansprekende voorbeelden gebruikt.

Zelf heb ik vooral de modules verkend van fase 0 (€0 – €2000 per maand) én de module Passief Inkomen Genereren. Ik wilde daar graag snel mee aan de slag, omdat ik zelf vanaf 0 begin en aan de slag wil met affiliate marketing (dat is op dit moment mijn ideale verdienmodel). Heel kort daarop heb ik mijn eerste blog geschreven. Ik pas nu de tips toe over welke plug-ins ik het best kan installeren in WordPress!

Als jij creatief bent aangelegd of juist veel gebruik wilt maken van social media, dan heb je ook nog heel wat andere modules om te doorlopen. Zoals instructievideo’s en een e-book die je tips geeft als jij wilt beginnen met het verkopen van digitale producten via Etsy. Verder staan nog open: Bewezen Marketingstrategieën, een Webshop Starten en Groeien, Planning & Systemen creëren én je kunt gelijk je vragen stellen in de community waar de andere BFF-leden jou ook verder willen helpen!

Stap 4: Past het Become Financially Free Membership bij jou?

Tijd besparen en leren van een succesvol voorbeeld

Natuurlijk wil je nu weten of het Become Financially Free membership van Rowena Rousseau ook voor jou is! Je wil weten of de tips, de tricks en de lessen aansluiten bij jouw ideale verdienmodel (als je het testje ook al gemaakt hebt). Je wilt weten of je hiermee echt resultaten kunt gaan halen en of Rowena Rousseaus programma de moeite waard is. Dat kan ik niet voor jou bepalen.

Mijn vraag aan jou is: hoe dedicated ben jij? Kun jij niet wachten om een succes te maken van jouw voornemen passief inkomen te genereren? Als je al een beetje online hebt geneusd, dan weet je dat niet iedereen enthousiast is over affiliate marketing. Laat jij je demotiveren door de bloggers die zeggen dat online ondernemen zó hard werken is en weinig oplevert..? Rowena is het gelukt in slechts 9 maanden tijd! Zij deelt alle ins & outs met haar members en dat kan jou natuurlijk veel tijd besparen. Zie het als een investering in jezelf en je toekomstige onderneming (die veel leden binnen no-time terugverdienen).

Stap 5: Meld je aan voor het Become Financially Free membership!

Dus, zet jij nu die vijfde stap om ook zelf online je passief inkomen te genereren? Meld je dan HIER aan voor Rowena Rousseaus Become Financially Free Membership!

Welke deal is voor jou?

Ik hoop dat je heel enthousiast bent geworden door deze review van het Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau en je je wilt aanmelden! Het is dan goed te weten dat het BFF-programma verschillende deals aanbiedt:

  • Het maandelijkse membership (€ 14,95 per maand voor het basis abonnement / € 59,- per maand voor het premium abonnement)
  • Het lifetime membership. Dit is een tijdelijke aanbieding, nu voor € 549,-!

Ik heb nu aardig wat programma’s, memberships en cursussen gezocht over passief inkomen generen. Het Become Financially Free membership is tot nu toe een van de meest betaalbare en instapklare cursussen die ik heb ontdekt.

En extra leuk… ik heb nog een zeer bijzondere actie voor je!

Korting!

Lezers van mijn blog krijgen 50% korting op je eerste termijn met de volgende kortingscodeREALREVERIES50.

Kopieer REALREVERIES50 & plakken dus! De kortingscode vul je in bij het afrekenproces.

En wie weet, als jij je aanmeldt, wordt jouw eerste affiliate samenwerking wel Rowena Rousseau Marketing Consultancy! Dan promoot jij binnenkort ook het Become Financially Free membership omdat jij ervan overtuigd bent dat anderen dit moeten weten! Laat jij in de reacties weten wat jij van het BFF-membership vindt?

Overzicht van teller van het BFF-programma van Rowena Rousseau

Achter de schermen van het Become Financially Free membership!


Updates en vernieuwingen aan het membership.

Sinds ik voor het eerst lid werd bij het Become Financially Free Membership is er veel veranderd en bijgekomen. Rowena Rousseau heeft een nieuwe huisstijl geïntroduceerd omdat er ook mannen lid zijn geworden. De modules zijn aangevuld en geüpdatet. En niet te vergeten, Rowena heeft de Etsy Academy inbegrepen in het membership! Daar heb ik ook artikelen over opgenomen op mijn site. Lees verder op:

Review #2 Become Financially Free Rowena Rousseau (na 2 maanden lidmaatschap geschreven)

Alles over de Etsy Academy: Succesvol verkopen op Etsy

Omdat ik vragen kreeg of Rowena Rousseau met haar membership wel betrouwbaar is, heb ik een artikel geschreven waarin ik deze vraag beantwoord. Lees’m hier!

Nogmaals, voor jou nu de korting van 50% op je eerste termijn met de kortingscode: REALREVERIES50!

In dit artikel promoot ik het Become Financially Free Membership via affiliate links. Dat betekent dat als jij ook lid wordt, ik hier een commissie over ontvang. Als jij net zo enthousiast bent, kun jij ook affiliate partner worden van Rowena. Hoe dat werkt komt allemaal aan bod in het Become Financially Free Membership!

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

2 gedachten over “Review Become Financially Free Membership van Rowena Rousseau”
  1. Ik heb laatst de planner van Rowena gekocht, voor mij een mooi product om met affiliate marketing te starten en het ook meteen meetbaar te maken.

    Dankjewel voor jouw review over de membership en de affiliate cursussen, zo gaat er ineens een nieuwe wereld voor me open op het gebied van affiliate cursussen.

    1. Wat leuk om te horen Linda! Zeker omdat je nu benoemt wat ik heel belangrijk vind: een ander helpen! Soms is het net een stukje informatie op het juiste moment die jou weer verder kan helpen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights