Pinterest Picture van Paulien van Eerdenburg over cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays, nu gratis!
Pinterest Picture van Paulien van Eerdenburg over cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays, nu gratis!

Meld je aan voor de gratis cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays! Een werkweek met elke dag een masterclass met persoonlijk contact met de succesvolle businesscoaches… Ik heb mij aangemeld en ik ben er nu al ontzettend enthousiast over! Je kunt je vandaag nog aanmelden en het is dus helemaal gratis! In dit artikel vertel ik meer over de cursus.

Ben je op zoek naar de review over het volgen van de cursus? Die vind je in dit artikel!

Missie van Paulien

Het is de missie van Nowherdays om vrouwen te helpen om financieel onafhankelijk te worden. Over de drijvende kracht achter de cursus, Paulien van Eerdenburg:

“Soms voelt mijn leven zoals die Telfort-reclame ‘wie had dat gedacht’ maar dan in positieve zin gelukkig . De afgelopen 10 jaar heb ik mij onder gedompeld in de wereld over online ondernemen. Toen ik alle bedrijfskundige papieren binnen had (van MBO tot MBA ) heb ik mij gestort op de praktijk. Op mijn 25ste startte ik mijn 1ste bedrijf wat binnen 5 jaar uitgroeide tot een bloeiende wijnhandel. In 2015 startte ik mijn 2de bedrijf om ambitieuze vrouwen te helpen ontsnappen uit de ratrace om middels een eigen bedrijf het leven van hun dromen te creëren. 

Ik geloof dat je een succesvol bedrijf niet bouwt door iedere ochtend op een yogamatje je droombedrijf te visualiseren. Waar ik wel in geloof? Een schaalbaar verdienmodel, een geweldig product, de juiste online marketing en sales tools & FOCUS.”
(Hier kun je meer over Nowherdays en over Paulien lezen.) 

6 Stappen naar succes

De cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays gaat elke dag in op één van de 6 stappen naar succes:

  • # 1: Hoe je binnen 1 week in 8 stappen online je geld kunt verdienen zonder dat je een product of dienst hebt en duizenden volgers of je bezig hoeft te houden met een website en social media.
  • # 2: Hoe je in 4 stappen een winstgevend verdienmodel creëert waarmee je je inkomen schaalbaar maakt en je nooit meer uurtje-factuurtje hoeft te werken zodat je ook geld verdient terwijl je met vakantie of ziek bent.
  • # 3: Hoe je stopt met het verdoen van je tijd op Social Media en echt resultaat gaat halen uit je online marketing activiteiten. Inclusief een tekst leren schrijven dat verkoopt en een winstgevende funnel bouwen zodat je met een gratis weggever betalende klanten kunt werven.
  • # 4: Stop met Verkopen en Start met Lanceren. Lanceren is dé verkoopmethode anno 2023 en geheel online zodat je te allen tijde met potentiële klanten (die ook echt leuk zijn) in contact kunt komen en een continue omzet kunt creëren. Ontdek de 4 fasen van lanceren en onze succesvolle lanceerformule waarmee je 100.000+ euro kunt omzetten.
  • # 5: Ontdek welke 16 bouwstenen van belang zijn om een Succesvol Bedrijf te bouwen waarmee je je bedrijf oneindig kunt laten groeien. Hoe je niet harder maar slimmer werkt zodat je meer tijd hebt voor jezelf en een gelukkig leven creëert.
  • # 6: Hoe je 10x meer resultaat krijgt dan dat je nu behaalt. Inclusief een flink aantal voorbeelden met knopen die je moet doorhakken om een makkelijker en vrijer leven te creëren.

Kom in actie!

Lees je dit artikel met de vraag: is dit dan ook voor mij? Ik kan je vertellen dat er in de community al meer dan honderd vrouwen zich hebben voorgesteld. De verscheidenheid is enorm: er zijn vrouwen die nog niet gestart zijn maar met een idee rondlopen. En andere vrouwen die al een tijdje als zelfstandig ondernemer werkzaam zijn. Maar allemaal met een droom die je serieus kan nemen. Als jij ook iemand bent met een droom, waarom zou je dan niet wat tijd investeren in deze cursus? Zo kun je gaan ontdekken of jij ook een succesvol bedrijf kunt bouwen! De cursus gaat morgen al van start met een kick-off, dus wacht niet te lang en meld je aan!
Nogmaals, de cursus is he-le-maal gratis!

Klik HIER om gelijk naar de aanmeldpagina te gaan

Update: aan het einde van de cursus krijg je de mogelijkheid om je aan te melden voor een upgrade. Een jaar lang coaching en gebruik maken van de modules van de Succes Blueprint, waar je deze gratis cursusweek al een voorproefje van krijgt. Lees over mijn deelname aan de gratis cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays in mijn review!

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Dat betekent niets anders dan dat ik een commissie ontvang als jij een aankoop doet. Het kost jou niets, maar laat aan de verkoper weten dat je hen gevonden hebt via mij.

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights