Online cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays

Zoek je een review van de gratis cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays? Ik deed mee en in dit artikel vertel ik je mijn ervaring!

Check hier wanneer de gratis cursus “Bouw een Succesvol Bedrijf” weer start!

Gratis cursus online ondernemen voor starters en groeiers van Nowherdays.

Wat vind ik van de cursus “Bouw een Succesvol Bedrijf”? Founder van Nowherdays, Paulien van Eerdenburg biedt deze 5-daagse cursus gratis aan. Ik heb meegedaan! In dit artikel vertel ik over mijn ervaring, mijn lessen en mijn oordeel. Wat deze cursus uniek maakt en waarom de cursus waardevol is. Voor wie deze cursus geschikt is en natuurlijk hoe jij óók kunt leren van een succesvol voorbeeld!

Het is nu één week geleden dat ik begon aan de cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays. Deze cursus kwam precies op het juiste moment voor mij. Zelf ben ik net op pad in mijn ondernemersreis. Nieuwsgierig naar meer kennis van succesvoorbeelden en dan komt er een gratis cursus op je pad! Zo, weten jullie vast dat ik enthousiast ben! Wat ik eruit heb gehaald is met name energie en focus.

Eigen missie en eigen visie

In het artikel van vorige week schreef ik over de visie van Paulien van Eerdenburg: “Het is de missie van Nowherdays om vrouwen te helpen om financieel onafhankelijk te worden.” Het is mij inmiddels duidelijk dat Paulien een sterke eigen visie heeft. In haar masterclasses maakt ze korte metten met uitstelgedrag. Ze brengt focus aan en weet zoveel energie door te geven dat de meest creatieve ideeën naar boven komen. Samen met de betrokken coaches word jij uitgedaagd deze te stroomlijnen naar een passend verdienmodel. Je ontdekt dat heel veel mensen “aan gaan” bij het idee van een eigen onderneming. Maar dit komt vaak niet goed van de grond of brengt te weinig op om van te kunnen leven. Je moet ook ontzettend veel dingen doen als ondernemer! Paulien en haar team helpen tijdens de cursus jou écht op weg!

1-op-1 coaching

Dit onderdeel moet echt genoemd worden in dit review van de cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays. Een van de meest waardevolle onderdelen van de cursus is de 1-op-1 coaching. Ik vind het heel bijzonder dat bij deze gratis cursus zoveel coaches betrokken zijn die jij de hele week vragen mag stellen. Je kunt in gesprek tijdens de dagelijkse masterclasses, maar ook via DM op instagram. Je krijgt namelijk toegang tot de eigen community op instagram. Dit is echt top! Het geeft je veel inzicht en levert zo ook nog wat volgers op.

Maar even terug naar de coaching: je kunt dus de hele week je ideeën, twijfels en overwegingen afvuren op de coaches. Hier heb ik ook gebruik van gemaakt en zo ook weer inzichten opgedaan om mee aan de slag te kunnen! Een stukje visie voor de lange termijn én een focus voor de start van je onderneming. Een van de motto’s is “Start before you’re ready“, dus Starten voor je er klaar voor bent. Doen! Dagelijks neemt ze een andere pijler onder de loop. Bijvoorbeeld: doelgroeponderzoek. Als je meedoet met de instagram challenges, heb je aan het eind van de week een concreet idee over wat jij kan bieden aan jouw doelgroep!

Wat je allemaal gratis ontvangt

Laten we ook even stil staan bij wat je allemaal gratis ontvangt als jij inschrijft voor de cursus. Dagelijkse mails met inspiratie, toegang tot de online leeromgeving, een instagram community waar je kunt sparren met mededeelnemers en coaches, een week lang instagram exposure door mee te doen met de challenges (daarvoor worden zelfs de templates voor jou beschikbaar gesteld). Nowherdays investeert echt in jou als potentiële klant. Daarachter zit natuurlijk het geloof en vertrouwen dat er veel potentie zit in de deelnemers. Alleen al jouw intentie om deze week intensief aan de slag te gaan met ondernemen, spreekt boekdelen. Je krijgt veel gratis om je op weg te helpen. Als jij deze week ook actief meedoet dan haal je er veel uit en wil je misschien wel meer!

Gratis templates van Nowherdays voor de instagram challenge
Onder andere deze gratis templates krijg je cadeau bij de cursus!

Doel van de cursus

Het doel van Paulien is dat jij als ondernemer een vliegende start (of vliegende groei) maakt. Het liefst helpt zij met haar team na de week van de cursus jou verder. Aan het einde van de week krijg je de mogelijkheid om je account te upgraden. Als jij actief mee hebt gedaan dan wil je gelijk met vernieuwde energie aan de slag met jouw concept. Het is ontzettend waardevol zijn om daarbij coaching te ontvangen in een vervolgtraject. (Lees hier meer over een jaar lang begeleiden bij het opbouwen van jouw online bedrijf!) Paulien heeft zowel veel kennis als ervaring in verschillende soorten ondernemingen. Door kennis en kunde helpt ze jou met de juiste focus zodat jij kunt gaan groeien met je bedrijf.

Eindoordeel

Nu ik na een week terugkijk op deze cursus houd ik er vooral een positief gevoel aan over. Ik heb zoveel gehoord en gelezen van Paulien en de coaches. Ik heb mededeelnemers zien groeien door concrete stappen te zetten. De energie van Paulien en het succes van anderen sterkt je in geloven in mogelijkheden. Het blijft niet bij dromen, want je komt in actie! Je gaat deze week al ondernemen. Met visie, focus en doorzettingsvermogen komt financiële vrijheid een stuk dichterbij: Een leven waarin jij meer ‘in control’ bent doordat jij keuzes kunt maken in jouw onderneming en in jouw leven. Doordat je kunt leren van de visie en ervaring van de ondernemers, vorm jij ook een beter beeld van jouw mogelijkheden. Ik vind de cursus zeer waardevol en het blijft me verbazen dat dit gratis wordt aangeboden.

Ben jij ook benieuwd naar de cursus Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays? Klinkt een cursus waarbij je kennis en ervaring van ervaren ondernemers kunt inzetten door de juiste focus aan te brengen? Wil jij ook een stukje op weg geholpen worden door Paulien en haar team? Twijfelen hoeft niet. Meld je aan wanneer Paulien deze cursus nog een keer aanbiedt. Het kost je niets, maar kan je wel heel veel inzicht geven – en wellicht ook een vliegende start!

Is deze cursus geschikt voor jou?

Alles op een rijtje voor de review Bouw een Succesvol Bedrijf van Nowherdays:

  • Deze cursus is he-le-maal gratis. Dus superfijn als je net begint. Weet wel dat het vooral een kennismaking is met Paulien en Nowherdays, want je krijgt aan het eind een upgrade aangeboden! Bouw een Succesvol Bedrijf richt zich op mensen (met name vrouwen) die een wens hebben om zelf te ondernemen óf al ondernemer zijn.
  • Deze cursus is zowel geschikt voor mensen die al wat ervaring hebben, als mensen die nog geen idee hebben waar te beginnen.
  • Wil je in actie komen en concrete stappen maken? Dan is deze cursus voor jou!

Deze cursus is niet geschikt… nou ja eigenlijk alleen wanneer je niet iets voor jezelf wilt beginnen!

Wil jij ook kans maken op nieuwe inzichten en 1-op-1 coaching? Kijk dan op de pagina van Bouw een Succesvol Bedrijf wanneer Paulien deze cursus weer geeft!

Check hier wanneer de gratis cursus “Bouw een Succesvol Bedrijf” weer start!

Heb jij de cursus ook gevolgd of heb je een andere tip voor mij? Laat hieronder jouw reactie achter!

In dit artikel gebruik ik affiliate links. Dat betekent dat wanneer jij een aankoop doet bij Nowherdays, ik hierover een commissie ontvang. Het kost jou niets! Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn artikel over online geld verdienen.

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights