Een vrouwenpower teken met de tekst: waarom ik lid ben geworden van Elfin

Ik ben lid geworden van Elfin (van Fire for Women met oprichters Lieke en Puck) om deel uit te maken van de missie: vrouwen financieel vrij.

Dat is het korte antwoord. In dit artikel noem ik een aantal redenen waarom ik lid ben geworden van Elfin met een aantal checks. Als jij je hierin herkent, is Elfin misschien ook een platform voor jou. Om jou te helpen bij het nastreven van jouw dromen.

Waarom ik me aangesproken voel door de missie van Elfin

De missie van Lieke en Puck met Elfin is ambitieus: 1 miljoen vrouwen financieel vrij. Ik houd van ambitieus. Er zit kracht in een wens die groter is dan jijzelf. Natuurlijk werken Puck en Lieke ook aan financiële vrijheid voor zichzelf. Dat doet niet af dat ze zich inzetten voor een betere toekomst voor jou en andere vrouwen.

Lieke en Puck van Elfin
Lieke en Puck van Elfin

In dit artikel lees je meer over financiële vrijheid en passieve inkomstenstromen.

“Change the narrative”

Heel sterk verbonden aan de missie is hun uitspraak: “Change the narrative.” Waarom wordt er nog altijd de nadruk gelegd dat vrouwen moeten leren beknibbelen? Waarom zouden vrouwen minder moeten uitgeven om succesvoller te zijn? Treffend was het voorbeeld van de huishoudbeurs die Puck en Lieke bezochten. Daar komen duizenden vrouwen naartoe om koopjes te jagen. Ongeacht of je koopjes jagen leuk vindt, de vraag waarom het van vrouwen verwacht wordt zet wel aan het denken.

Wanneer je in plaats van denken in schaarste (ik moet minder uitgeven) gaat denken in overvloed (er komt meer inkomen binnen), dan verandert je relatie met geld. Geld maakt niet gelukkig, maar je houding ten opzichte van geld is wel heel bepalend. Met Elfin willen Lieke en Puck vrouwen helpen méér inkomen te genereren zodat je droomleven realiteit kan worden.

Wat ik hoop te leren als lid van Elfin

In eerste plaats biedt Elfin e-courses aan die relevant zijn als je meerdere passieve inkomstenstromen op wil zetten. Even in vergelijking met het membership van Rowena Rousseau waarvan ik lid ben (lees hier het review): dit is niet de kern van Elfin. De kern is om een hoger inkomen te genereren. Dit kan door middel van passief inkomen, maar ook door goed te onderhandelen in loondienst of door te beleggen. Die onderwerpen behandelt Elfin zonder schroom. Je leert bij Elfin om je tijd en geld in te zetten om méér geld te verdienen. De cursussen zijn handvatten zodat jij sterker in je schoenen staat als het gaat om geld en je financiële toekomst.

Aanbod van Elfin membership

Even op een rij: Elfin biedt de volgende e-courses:

  • Beleggen
  • Financiële planning
  • Boost je inkomen

Deze drie zijn ook los te koop. Word je, net als ik, member? Dan krijg je ook toegang tot:

  • Welkom bij Elfin
  • Elfin Tooling
  • Masterclasses & Workshops
  • Budget
  • Mindset

Word je vóór 17 mei 2023 member? Dan ontvang je als bonus ook: “Jouw meer inkomen” om binnen 24 uur jouw side hustle op te zetten! (Vis je net achter het net, dan kunnen we vast wat regelen!)

Wil je meer lezen over het aanbod van Elfin, dan verwijs ik je graag naar de website van Elfin: https://thisiselfin.com/nl/

De kracht van een community

Ik ben zeker voorstander van zelfstandig leren en groeien als persoon. Dat kan ook bij Elfin! De cursussen kun jij helemaal zelfstandig doorlopen. Echter biedt Elfin jou ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende community. Je vindt hier gelijkgestemde vrouwen die streven naar financiële vrijheid. De kracht van kennis en ervaring bundelen vertaalt zich in inspirerende voorbeelden en bruikbare tips.

Ofwel, je hebt dit nodig – ofwel, je kunt dit goed gebruiken. De een is wat stelliger in zijn zelfvertrouwen en motivatie dan de ander. Een community kan voor iedereen een heel fijne en nuttige plek zijn om eruit te halen wat jou persoonlijk verder helpt. Dat is een belangrijke reden dat ik lid ben geworden van Elfin. Vrouwen als jij en ik streven op realistische wijze naar financiële vrijheid worden lid bij Elfin. Wij weten ons sterk op het platform van gelijkgestemden. Samen veranderen we het verhaal dat vrouwen financieel afhankelijk zouden moeten zijn. Het Elfin membership is een statement naar de patriarchale systemen in de maatschappij.

Voor als jij je verder wilt verdiepen in de kracht van communities.

Waarom ben ik dan lid geworden van Elfin?

In dit artikel heb ik drie argumenten genoemd die mijn keuze beïnvloed hebben: ik voel me aangesproken door de missie van Elfin, daar wil ik ook deel van uitmaken! Het is belangrijk om te ontdekken welke manieren bij jou passen om meer inkomen te genereren. Daarbij wil ik benadrukken dat het bij Elfin geen zweverig gedoe is met loze beloften. In tegendeel, er wordt eerlijk naar tijd en geld gekeken en je doelen realistisch stellen is onontbeerlijk om richting jouw droomleven te bewegen. Ten derde erken ik de kracht van een community. Met gelijkgestemde vrouwen weet je je sterk en vind je inspiratie in elkaar. Samen kunnen we het verhaal ombuigen. Vrouwen kunnen goed met geld omgaan. Zorgen voor meer geld is niet slecht, het helpt je in je reis richting financiële vrijheid.

Wil jij ook lid worden van Elfin?

Denk jij nu: Yes! Dat wil ik ook?

Lid van Elfin - onze missie: 1 miljoen financieel vrije vrouwen

De beste manier om kennis te maken is om een webinar of cursus te volgen zodat je ontdekt of Liekes en Pucks visie ook bij jou past. Je kunt op de website of via social media kijken wanneer ze dit weer aanbieden. Kun jij écht niet wachten en wil jij meedoen met het nieuwste programma ‘Boost je inkomen’ dat live gaat op 16 mei? Dan maak jij gebruik van de lagere instapkosten voor het membership. Voor €14,95 per maand of € 159,- per jaar zit jij op de eerste rij bij Elfin!

Meld je hier aan voor het Elfin membership!

Wil je eerst kennismaken door middel van een losse cursus? Die vind je hier:

Vragen of reacties mag je altijd achterlaten onder het artikel! Vind je het fijner om een DM te sturen? Je kunt me ook vinden op Instagram!

Een vrouwenpower teken met de tekst: waarom ik lid ben geworden van Elfin

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Wanneer jij bij mijn affiliate partner een aankoop doet, ontvang ik hierover een commissie. Meer weten over affiliate marketing?

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights