Instagram picture voor de review van Reismonkey compress-it packing cubes met op de achtergrond de reistassen met compressierits in gebruik

Zoek je naar de ultieme hack om bagage beter, sneller en veiliger in te pakken en te vervoeren? Review Reismonkey compress-it packing cubes! Inclusief video van mijn eigen Reismonkey Packing Cubes (helemaal onderaan)!

Banner Reismonkey Bekijk de nieuwste travel hacks

Ik heb contact opgenomen met mijn affiliate partner Reismonkey om te vragen om een speciale kortingscode voor mijn lezers. Helaas hebben ze er op dit moment geen, maar zodra er weer een actie is, zal ik de Reismonkey kortingscode delen op Acties & Affiliate Partners!

Een koffer of weekendtas werkt toch prima?

Laten we beginnen bij de eerste stap. Je gaat op reis en je neemt mee… je koffer of een weekendtas. Natuurlijk begin je daarmee. Dat heeft altijd goed gewerkt, dus waarom zou je nog een tas in een tas stoppen?

De dichtgeritste reistassen met compressierits van Reismonkey.

Misschien herken jij wel de frustratie van het in- en uitpakken. Hoewel een koffer opgeruimd voelt (want het is een stuk overzichtelijker dan alle kleren verdeeld over de wasmand, kledingkast, wasrek of strijkplank…), het is eigenlijk een rommeltje. Zeker als je voor meerdere mensen in één koffer pakt, gaan gauw de kleren door elkaar. Dan kom je er aan het einde van de vakantie achter, dat je tóch nog een schone onderbroek mee had. Oeps!

Reismonkey compress-it packing cubes organiseren jouw bagage

Daarom deel ik deze review van de Reismonkey compress-it packing cubes. Er is namelijk een heel handige oplossing om je bagage beter te organiseren. Door de compress-it packing cubes met compressierits van Reismonkey pak jij sneller, beter en veiliger jouw reisbagage in!

Ik gebruik de cubes van Reismonkey al een half jaar met heel veel plezier. Voor vakanties maar ook zeker voor één nachtje weg vind ik het ideaal! Daarom schrijf ik met veel plezier deze positieve review over de Reismonkey compress-it packing cubes!

Voordelen van de Reismonkey compress-it packing cubes

Hoe werkt het?

De packing compress-it cubes van Reismonkey werken eigenlijk heel simpel. Je rolt jouw kleding op, legt deze in de reismonkey packing cube en dan maak je gebruik van de compressietechnologie. Met de twee compressieritsen van de stevige tassen, druk je alle lucht uit de packing cube. Daardoor neemt de Reismonkey tas minder ruimte in dan wanneer je jouw bagage in een ander omhulsel zou bewaren. Je kunt gemakkelijk meerdere packing cubes in één koffer meenemen en zo kun je ook nog eens differentiëren in de bagage die jij meeneemt!

De instructiestappen van de Reismonkey compress-it packing cubes.

Je organiseert je bagage sneller, beter en veiliger met de reistassen van Reismonkey

Behalve het gemak van inpakken nemen de Reismonkey compress-it packing cubes dus minder ruimte in. Je organiseert je koffer of weekendtas met gemak én je kleding is beschermd tegen de rest van je bagage.

Ik weet niet hoe het bij jou gaat, maar als ik voor één nachtje wegga dan stop ik meestal een klein pakketje in de tas die ik toch al mee zou nemen. Alle kleding en tandpasta en shampoo vervoer ik tegen elkaar aan en dan is een ongelukje zo gebeurd. Ik had het een keer met muggenzalf. Oeh, wat stonk mijn tas en mijn kleding toch een partij!

Sinds ik gebruik maak van de Reismonkey compress-it packing cubes zijn die ongelukjes een stuk minder spannend. Mijn kleding vervoer ik namelijk veilig en een lekke waterfles kan niet meer mijn reis in het water laten vallen.

Conclusie van de review: Op reis gebruik ik Reismonkey compress-it packing cubes

Een koffer gevuld met de ingepakte Reismonkey reistassen met compressierits

Onderweg op reis is het ook heel praktisch om je kleding bij elkaar te hebben. Of je nu je kleding in een kast op locatie uitpakt of het liefst in je koffer houdt, het blijft bij elkaar. Mijn persoonlijke ervaring is dat ik veel relaxter met mijn bagage omga. Heb ik iets teveel gekocht in de dutyfree shop? Hoppa, mijn reismonkey tas verschuift van de rolkoffer naar mijn rugtas. Veel minder gedoe en meer plezier. Gemak dient de mens, zullen we maar zeggen. Je moet wél weten dat het bestaat en dat het ook jou helpt je bagage beter te organiseren!

Eenmaal thuis heb je je tas ook sneller uitgepakt. Je ritst je twee compressieritsen open en ziet in je Reismonkey packing cube zitten: je schone, opgevouwen reiskleding. De schone kleding is nog netjes opgevouwen, heeft zeker geen kampeergeurtjes opgedaan en kan zo weer in de kast. Je vuile was heb je apart gehouden (bijvoorbeeld in één van de andere twee reismonkey tassen) en gaan in één zwaai de wasmand in.

Dus even opgesomd:

 1. Je pakt sneller in;
 2. Je kunt meer kleding meenemen;
 3. Je kleding neemt minder ruimte in;
 4. Je Reismonkey tassen zijn makkelijk te organiseren;
 5. Je kleding is beter beschermd onderweg;
 6. Je pakt sneller uit.

Prijskaartje van de Reismonkey compress-it packing cubes

De reistassen van Reismonkey maken je reizen relaxter, maar dan moet je ze wel in huis hebben! Koop ze nu, dan heb je ze in huis voor je spontaan een weekendje weggaat. Zo heb je ze mooi ingewerkt voor de zomervakantie aanbreekt!

N jij deze review van de Reismonkey compress-it packing cubes hebt gelezen ben jij natuurlijk dolenthousiast. Maar je wilt wel weten wat je dan precies koopt voor 39,99 euro:

SPECIFICATIES PACKING CUBES 

 • Set van 3 unieke designs (alleen bij Reismonkey verkrijgbaar)
 • Afmetingen: XL: 40x30x8 cm L: 35x25x8 cm M: 30x20x8 cm
 • Lichtgewicht: 380 g
 • Materiaal: waterafstotend polyester 
 • Wasadvies: handwas

Deze informatie komt rechtstreeks van de website van Reismonkey waar ik de packing cubes met compressierits ook zelf heb gekocht. Je vindt daar nog veel meer info over de tassen, maar het is natuurlijk logisch dat ze bij Reismonkey enthousiast zijn over de producten van Reismonkey 😉

Mijn Reismonkey compress-it packing cube in mijn reisrugtas, foto genomen voor de review
Mijn Reismonkey compress-it packing cube, foto genomen voor de review

Toch is het mijn ervaring dat het geen schone schijn is. Hierboven zie je de foto’s die ik zelf gemaakt heb. Het zijn echt stevige, lichtgewicht tassen die heel prettig zijn in gebruik. Ik vind echt van meerwaarde voor elke soort reis. Daarom beveel ik in deze review de Reismonkey compress-it packing cubes van harte aan. Ben je nu ook om en wil je de packing cubes zelf proberen? Koop de handige reistassen op de website van Reismonkey.
.

Klik hier voor de directe link naar de Reismonkey compress-it packing cubes!

Bonus: video van inpakken met Reismonkey

Het leek me leuk om te laten zien hoe makkelijk en snel het inpakken met de Reismonkey reistas met compressieritsen is. Daarom heb ik een filmpje hiervan gemaakt en op Youtube geplaatst. Klik op de video om naar Youtube te gaan en de Reismonkey compress-it cubes in actie te zien!

Still van video waarin ik de Reismonkey reistas in gebruik neem
Mijn video vind je op Youtube

Heb je nog vragen? Laat dan zeker een reactie achter onder dit artikel. Daar hebben jouw mede-reizigers ook wat aan!

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Dat betekent dat Reismonkey mij een kleine commissie betaalt als jij een aankoop doet als je via mij bij Reismonkey terecht komt. Wil je hier meer over weten en zelf ook affiliate partner van jouw favoriete merk worden? Lees dan mijn artikel Affiliate Marketing Stappenplan voor beginners.

Door RealReveries

Bij mij werd de ondernemerszin aangewakkerd en zo is Real Reveries onstaan. Daarom ben ik op ontdekkingsreis naar financiële vrijheid. Ik deel wat ik leer over online geld verdienen, passief inkomen, affiliate marketing en een blog beginnen. Mijn focus ligt op behulpzaam zijn en vooral: eerlijk en betrouwbaar online ondernemen. Ga je mee op reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights